.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Question Ще ме отблъсне ли, ако...

... го целуна? Всеки път като го видя и ми се иска да го прегърна и да го задържа в прегръдките си. Влюбена съм до ушите, ала не знам как да му покажа. Не мога да му го кажа, защото не съм по тези неща: в главата ми си подреждам думите, но тръгна ли да ги изговарям той ме поглежда по един странен начин и всичко ми излиза от главата. Обаче меракът ми да го целуна е голям, въпреки че страха, породен от несигурност, не отстъпва. Понякога си мисля, че и той ме харесва до някаква степен, макар и минимална, но пък през повечето време си казвам, че просто се държи мило... Та искам да знам дали според вас ще го приеме добре или ще ме отблъсне и ще се отдалечеи от мен? Ако имате опит, дайте съвет

П.С.: Той не използва скайпа и фейсбука си и няма особено много време за излизане, така че единствената ми възможност е в училище )

Голям фен Аватара на N1ksun
    Целувай смело , иначе може само да изгубиш
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Ми щом искаш целуни го..Нищо не губиш

Мега фен Аватара на strawberry88
    Той показва ли някакви симпатии към теб?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама, айде да не е в училище, а?! Все някак ще намери време да излезе с теб, ако те харесва! Покани го първо, пък после, ако се съгласи и излезете, тогава давай!

Аз пък ти се възхищавам на куража ако го направиш.. Винаги това са ме съветвали моите приятели момчета, че ако харесвам някой, да го целуна.. значи явно тва се прави, ама не всички имаме куража..

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Е,той харесва ли те? Но..щом като искаш,целуни го.

Мила за едно момче няма нищо по хуваво момиче да дойде пред него и да го целуне добровелно повярвай ми това е голяма чест за едно момче приказвам от опит ...... случвало ми се е ....!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Попитай го дали иска да излезете на кафе,след училище примерно,след това идете се разходете някъде и .. действай.Дори да те отблъсне,нищо няма да загубиш,поне ще разбереш дали и той споделя твоите чувства.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ама, айде да не е в училище, а?! Все някак ще намери време да излезе с теб, ако те харесва! Покани го първо, пък после, ако се съгласи и излезете, тогава давай!
    Съгласен съм. Ако има някакви чувства към теб винаги ще намери начин да отдели време за теб.
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-21-2012 на 12:25

Целуни го, ама не като го видиш в коридора в даскало да му се нахвърлиш...
    Покани го да излезете, ако се съгласи- тогава целувай смело. Ако не се съгласи... явно няма симпатии към теб.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Той показва ли някакви симпатии към теб?
    От време на време се държи странно, дори ми става неловко (забелязва ако имам нови дрехи и ми чистити; когато кажа нещо глупаво само той се смее от всички; понякога ми се усмихва), но мисля, че се държи мило просто

Цитирай Първоначално написано от Renesme Cullen Виж мнението
    забелязва ако имам нови дрехи и ми честити; когато кажа нещо глупаво само той се смее от всички; понякога ми се усмихва, но мисля, че се държи мило просто

Първо му признай,че го харесваш,после го покани да излезете и започни да се сближаваш с него малко по малко..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си