.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Thinspo * или мотивация за здравословно хранене и поддържане на перфектна фигура :)

....

..

Хайде да се мотивираме взаимно. Какво ви мотовира вас, кои снимки?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мотивирам се самата аз. Аз си слагам граници, които искам да прескоча и лимити, които да достигна. Снимките не ми вършат работа. Не се грижа за себе си, защото ще гледам на снимка 6те плочки на Сийка.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Преди имаше такава тема май.

И да гледаш и да не гледаш снимки, никога няма да сте като тези на тях, защото там има фотошоп и какво ли още не, като цяло и структурата е различна. Бъдете индивидуални и давайте най - доброто от себе си, за да сте доволни.

Цитирай Първоначално написано от zerouser Виж мнението
    И да гледаш и да не гледаш снимки, никога няма да сте като тези на тях, защото там има фотошоп и какво ли още не, като цяло и структурата е различна. Бъдете индивидуални и давайте най - доброто от себе си, за да сте доволни.
    Ох защо всичко, което не сте могли да постигнете за вас е PhotoShop? Човек може да изглежда като тези момичета, стига да има воля. Няма недостижими неща. А на тези снимки друго освен контраст и гама не е пипано. Телата не са пипани.

Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Ох защо всичко, което не сте могли да постигнете за вас е PhotoShop? Човек може да изглежда като тези момичета, стига да има воля. Няма недостижими неща. А на тези снимки друго освен контраст и гама не е пипано. Телата не са пипани.
    Eто, че отново грешиш. Ако разбираше от компютри колкото един програмист, щеше лесно да кликнеш само на две места и да видиш какви точно корекции от Фотошоп има зададени по една снимка. Конкретно в някои от тези тук има доста поправяно.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от zerouser Виж мнението
    Пф, простотии. Съгласна съм с Tikche и напротив- може да сме като тези на снимките, ако искаме и по- добри от тях може да станем. Всичко е възможно- стига да имаш достатъчно воля и желание да продължаваш да се усъвършенстваш.

Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на PIF
    мотивирам се сама с 1 кг сушени плодове под ръка и изскочили паласки в Плаза на въобразили се девойки
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Мога да се похваля с перфектно тяло и килограми и то без много усилия, понеже е по-скоро ген от колкото усилия. Що се отнася до усилия снимки като тези са ме стимулирали. Всичко е възможно стига да го желаете и да сте инатливи и постоянни.
    Дупе: http://thumb10.shutterstock.com/disp...-106144100.jpg
    Taлия: http://peopleshealthportal.com/wp-co...at_stomach.jpg
    Крака: http://t1.ftcdn.net/jpg/00/42/14/42/...nNa2gBr5qx.jpg

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Има поправяно, факт, дори контраст да е.
    Но нима не срещате хора с хубави тела навън, че това да ви е оправданието!?

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Мотивирам се единствено от факта,че nothing tastes as good as healthy feels.

тези момичета ми харесват много повече от някои скелети , пуснати малко по-нагоре (:
    и да не забравяме,че тялото е вашият храм.. а понякога нашият храм иска чийзкейк.
    който трябва да изгорим във фитнеса.
    така че, кажете не на чийзкейка

А не може ли да е средно положение? Някой от горепосочените имат тела на 10 годишни неядящи момиченца. Скарлет Йохансон има много хубаво тяло според мен. А мотивацията ти трябва да бъде здравето ти. Няма по-важно от това, а то няма как да стане ако приличаш на бухтичка.

* Блейк Лайвли има перфектно тяло. Като цяло е много красива. (според мен)
    Последно редактирано от fair : 12-24-2012 на 13:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си