.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Unhappy Страх за смъртта

Здравейте. Аз съм момче на 14 години.От десет дни ме обзе някаква паника за бъдещата ми смърт когато вече съм стар. Започнах да си мисля какво ще стане,всичко ли така ще свърши и всякакви натрапчиви мисли.Дори не мога да спа.Моля ви кажете ми как да не мисля за това защото си мисля че се побърквам!! Като започна да си мисля за това ми става напрегнато,тревожно и какво ли още не.МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Смъртта е нещо напълно естествено. Хората се раждат и си отиват - това е животът. Изживей всеки един миг пълноценно за да може, когато се върнеш един ден назад да не съжаляваш за това което си сторил.
    А и за добре организирания ум, смъртта е просто поредното голямо приключение!

Голям фен Аватара на besso
    по-скоро се замисли наистина ли искаш да живееш вечно?

От какво по-точно се страхуваш? От това да не умреш или начина по-който може да се случи това?

Страхувам се какво ще стане след като умра

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Спокси,дете!
    Всички ще умрем тази нощ,няма да е страшно,може да е доста болеснено, да те измъчват елфи и еднорози, но все някога ще се свърши...
    Лека нощ!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на besso
    ще стане каквото се случва с всички, няма да си сам

Както се раждаш така и умираш,неусетно,когато времето дойде.Не се страхувай от смъртта,а си живей живота.Приеми мисълта,че все някога човек умира.Но живота е за това-раждаш се,отглеждат те,оставяш следа след като си се развил като личност,после ти отглеждаш дете/деца,техен ред е да се откроят като личности и тогава идва и твоя ред да се присъединиш към тези,които са те отгледали.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    айде хора... ще се мре

Въпреки, че за много хора този проблем може да изглежда меко казано несериозен, все пак си има обяснение, което може да ти го даде само психолог. Косултацията със специалист ще ти помогне да преодолееш тази фобия.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всички ще умрем и аз и ти тя също
    това е сигурно и неизбежно като му дойде времето тогава мисли
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Прави си всеки миг хубав. Разсейвай се

Голям фен Аватара на notlike
    Братле, помисли си добре какво избираш в живота си - да се вайкаш и да умреш нещастен, или пък да живееш, за да направиш нещо, с което да излезеш като победител от живота
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си