разбирам ти болката....легално - не! дори в щатите не можеш, там карабините са семи ауто
като цяло съм либерално и позитивно настроен относно тези работи и това е много много дълга тема
по другия начин - може да се намери стига да имаш това което ти нямаш
и по точно ти трябват доста кинти, връзки които да не те изпържат , ще стане точно като по филмите, както и нужда и мотивация да го използваш и съхраняваш
за съхранение само няколко години ще получиш, ако съседа ти те види и се обади на полицията
защо никой от правителството не иска да имаш автоматично оръжие, защото много по лесно се организира бунт и се прави преврат. сталин хитлер мао първото нещо което са направили е да отнемат оръжията, под претекст че убиват. послед започват законите и забраните, иди ги спри. на евреите са им отнели оръжието, след това в аусшвиц. ако имаха оръжия щяха да сае бият. вярвай ми аз мога да направя масово клане с 3 инча фолдър , няма да ме спре късата дистанция, още повече че няма да вдигам шум
в швейцария са разрешени оръжията всеки след наборната служба си взема карабината у тях и си прави квото си иска с нея. при инвазия ще се срещат с въоръжено население , не с козе. в сърбия също имат много оръжия и са либерални. но разбираемо е предвид военната им история и географското им положение. тук ако стане въоръжен конфликт циганите ще ни изселят

за жалост обидно е дори да сравнявам швейцарците с нашия тъп овчи народ изобщо. дори сърбите са по напред както виждаме
п.с. както се видя след катуница че доста мангисари наизлизаха с ак-47 и други неща. така че след няколко години когато те са мнозинство и са още по нагли (дано да не съм прав) ще питам останалите консерванти които са оплювали оръжията как ще защитават имуществото си и най важното, живота си, собствения , на семейството и на приятелите
и не знам защо сипвате на момчето при положение че иска легално оръжие , аз с легално не бих извършил престъпление тъй като има взета балистика бе, о боже помогни