.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    разбирам ти болката....легално - не! дори в щатите не можеш, там карабините са семи ауто

като цяло съм либерално и позитивно настроен относно тези работи и това е много много дълга тема

по другия начин - може да се намери стига да имаш това което ти нямаш
    и по точно ти трябват доста кинти, връзки които да не те изпържат , ще стане точно като по филмите, както и нужда и мотивация да го използваш и съхраняваш
    за съхранение само няколко години ще получиш, ако съседа ти те види и се обади на полицията

защо никой от правителството не иска да имаш автоматично оръжие, защото много по лесно се организира бунт и се прави преврат. сталин хитлер мао първото нещо което са направили е да отнемат оръжията, под претекст че убиват. послед започват законите и забраните, иди ги спри. на евреите са им отнели оръжието, след това в аусшвиц. ако имаха оръжия щяха да сае бият. вярвай ми аз мога да направя масово клане с 3 инча фолдър , няма да ме спре късата дистанция, още повече че няма да вдигам шум

в швейцария са разрешени оръжията всеки след наборната служба си взема карабината у тях и си прави квото си иска с нея. при инвазия ще се срещат с въоръжено население , не с козе. в сърбия също имат много оръжия и са либерални. но разбираемо е предвид военната им история и географското им положение. тук ако стане въоръжен конфликт циганите ще ни изселят за жалост обидно е дори да сравнявам швейцарците с нашия тъп овчи народ изобщо. дори сърбите са по напред както виждаме

п.с. както се видя след катуница че доста мангисари наизлизаха с ак-47 и други неща. така че след няколко години когато те са мнозинство и са още по нагли (дано да не съм прав) ще питам останалите консерванти които са оплювали оръжията как ще защитават имуществото си и най важното, живота си, собствения , на семейството и на приятелите

и не знам защо сипвате на момчето при положение че иска легално оръжие , аз с легално не бих извършил престъпление тъй като има взета балистика бе, о боже помогни
    Цъ, с корупция, черни пазари и връзки не се занимавам. А и аз се отказах вече. Всички смятат, че трябва да бъде забранено, че е супер опасно и било само и единствено за убиване, че който има оръжие трябва да бъде в затвора и е супер опасен. Не знам на комплекси ли се държи това поведение, някаквъв прекомерен страх за собствения си живот, на убеждението, че някой друг ще ги пази ако стане нещо, но... такива са нещата за сега, за това ще се примиря с нещо което не е за "масово убийство".

А този, който каза, че колата е за стигне от т.А до т.Б, то може и да стигнеш където си и поискаш, че и да пометеш няколко майки с деца по пътя си. Това не го ли прави оръжие за "масово убийство" или понеже не се води такова то не може и да бъде такова? Трябва ли твоя говедар да го обяви за подобно за да го приемеш и ти? Ами факта, че освен машини за убийство, те замърсяват околната среда и изчерпват ценни ресурси, само за да може вие да не си помръднете дебелите задници? Лесно е така да си защитавате вашето и да сте против всякакви промени, защото ви е удобно, но всичко се променя рано или късно.

Но все едно. Аз винаги ще съм на мнение, че не трябва абсолютно нищо да е забранено за народа, стига съответния индивид да се е доказал, че е умен, нормален, без зли намерения, физически и психически здрав. Като това доказване да се правят на всеки 5 години и ако някой не го издържи да му бъдат отнемани оръжията и правото на такива.
    Последно редактирано от Uzerneim : 05-09-2013 на 11:35

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Не знам на комплекси ли се държи това поведение, някаквъв прекомерен страх за собствения си живот, на убеждението, че някой друг ще ги пази ако стане нещо, но... такива са нещата за сега, за това ще се примиря с нещо което не е за "масово убийство".
    всичко което изброи по малко е , комплекс че няма всички да са равни с тях демек невъоръжени и невежи На убеждението че няма да им се случи точно на тях и ако стане по няква невероятна случайност ще викат за помощ или полиция не се опитвай да разбереш такива хора , понеже те няма да разберат тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си