С това спечелихте 10 точки в графа "дебилни изрази".
Така, постнал съм своя тъмблър тук, за да го follow-нете, ако ви хареса. Точно това съм написал и в началото на темата. И какво става - започват да ме обиждат, заради песента на алисия, която съм си сложил. След това по необясними причини всички започват да слагат линкове за своите блогове (........) Някой решава, че съм му искал мнението, критикува ме, има наглостта да ме обижда, понеже блогът не му харесва, казва ми да изчезна от лицето на Земята и т.н. Дотук добре - балканската простотия съм я срещал и другаде.
Правя грешка в поста си - FunkyPie веднага я отбелязва. Понеже не реблогвам картинки от типа "мъж и жена, хванати да ръка на плажа" по двайсет пъти на ден и темата ми не е за снимки, блогът ми е скучен.
И пак се намесват "какичките" и "батковците", които се имат за по-можещи и по-интелигентни от по-младите си съфорумници (). Не искам и да споря повече по темата - още от сега ми е ясно какво ще ми кажете, какво ще ви отвърна и как ще се оформи скандал. Затова искам да помоля, ако има въобще администратор в този раздел, да затвори темата.
Не прави теми тук и няма да те обиждаме, проблемът ти е решен.