- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Секс с грим?
Правите ли секс, докато сте гримирани (фон дьо тен, пудра, руж, спирала, молив, червило - съответно каквото ползвате) или предпочитате без? И защо?
Aбе дуго си е да я направя като
Иначе сериозно не харесвам гримирани момичета. Секси са привличат ме ,но не знам и аз как да го обясня
Последно редактирано от Trollec : 12-24-2012 на 23:33
Правила съм, после нищо не остава от негоПо-добре без, да не хабиш много усилия
![]()
Да знаеш, винаги си трия грима преди да правя секс. Казвам "Аааа, не, мило, чакай сега тука да сваля всичките помади от себе си". омг.
Както дойде. Малко може да се размаже спиралата или да се изтрие очната линия, ама голям праз. Подновявам ги и всичко е 6. По-често се е случвало да съм с грим, тъй като рядко ходя негримирана.
фон дьо тен и пудра не слагам почти, червилото го изяждам за уникално бързо, защото пуша, тъй че нямам с какво да го омажа...гримът по очите ми си стои нормален и след като спя с него обикновено, когато се наложи...
като е тръгнало към секса, не се спирам да си махам грима...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това не мога да го позволя никога.
Ами .. ако знам, че ще правим секс, слагам някакъв СЪВСЕМ лек грим, който да не се размаже.Без черно и не знам какво, защото аз като бонус като съм по ... разгорещена
ми текват сълзи от очите. Ама да не е съвсем без хич ;д Нещо по-естествено такова, че да си мисли, че така изглеждам всъщност естествено
![]()
п.с. а ако просто се случи ей така ;д най-вероятно ще съм със грим, защото почти никога не ходя без. Особено пък ако с момче ще се виждам. Малко ще се разтека, ама кво да правиш, случва се![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не ви ли притеснява, че гримът ще се омаже по чаршафите, калъфките (особено ако са бели)?![]()
Грим не нося, но в редките случаи когато сложа спирала, не се притеснявам от това, че ще се размаже из леглото някъде.
+ това са редки случаите, в които от вратата се хващаме за краката, както се казва. Ако съм излязла със спирала, то прибирайки се, веднага я махам, защото не понасям да имам нещо на лицето си, докато съм вътре.
И спря да се върти за миг земята..
И аз не се бях замисляла, но не помня да съм оставяла някакви следи ... Плюс това по принцип слагам фдт, пудри и като цяло неща, които могат да омажат положението главно като се събираме по заведения, а там секс не правяСпирала и очна линия по моята възглавница съм намирала след като съм заспала с тях, но когато не съм сама в леглото винаги изчезват някак без да оставят следи по чаршафите ... Мистерия
![]()
Ами аз и да знам, че ще правя секс пак си слагам грим, защото например отивам у тях, ама докато стигна... не ходя без грим. Принципно слагам молив, спирала и гланц/червило. И като се размаже просто после го махам и преди да си тръгна го слагам пак.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Последно редактирано от ShtrudeL : 12-25-2012 на 18:10
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз си слагам очна линия и спирала и доста се размазват..![]()
И аз си правя както падне, по-често съм си с грим, но никога не ми се е размазвал. Само червило гледам да нямам, че мноооого цапа.
Everything changes, but beauty remains ...
Друго си е да се шпакловам с 2 тона грим
![]()
Последно редактирано от I love Music : 12-25-2012 на 20:25
Май съм единствената,която изобщо не се гримира.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Последно редактирано от DragonLady : 12-25-2012 на 20:40
Слагам си единствено молив/ очна линия и гланц и то мн рядко според мен фон дю тен руж и прочие тряя си ги слагат жените на по 30+ за бога най-мразя някое лапи (като мен) на по 13-14-15-16.... да почни да са кифли кат за световно и съм с 2ръце за секс без грим нз каква е разликата ма се пак![]()
![]()
Абе, хора, това е егати неадекватния въпрос.
С грим съм до преди да си легна/къпя преди лягане. Под грим имам предвид спирала.
Все едно някой да те пита дали правиш секс, след като си ял преди няколко часа.
Някакво, нито има връзка, нито нищо![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ на мен темата ми звучи като "гримирате ли се специално, когато ще правите секс, или не"![]()