- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да издържа..
ПИСНАМИ КУРО ОТ ЗОМБИТА В ЛЕГЛОТО НА ПО 15-16 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ СЕКС ЕБАМУ МАЙКАТА УЖ В СТОЛИЦА ЖИВЕЕМ ПА НЕМА КВО ДА СЕ ЕБЕ ТУКА ПОНЕ КАТО ИСКАТЕ ДА СЕ ЕБЕТЕ НАУЧЕТЕ КАКВО КАК СЕ ПРАВИ А НЕ ДА МЕ ПИТАШ КАК ДА ТИ ПРАВЯ СВИРКИ ЛЕЛЕЕ КАК ВИНАГИ АЗ ПОПАДАМ НА ТАКИВА БЕ НЕМА ЛИ ЕДНА СВЕСТНО МОМИЧЕ КОЕТО ДА ЗНАЕ КОЕ КАК СЕ ПРАВИ..ужс просто...
15-16?
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Я се успокой бе!Баати пуберите...Заради такиива като тебе трябва да се забрани секса преди 16!
Еми като ходиш по такива.. Като искаш нещо, което да знае какво да прави.. Намери си някоя с по-голям опит, не на която и е за 3ти път в живота да види гол мъж
Има свестни, ама са заети![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Има такива дет' знаят кое как се прави,че и по-добре от теб,амааа тях можеш да ги имаш само срещу съответната сума ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами очевидно, местата на които откриваш твоите са лишени от присъствието на други![]()
Като чукаш 15-16 годишни момиченца очакваш ,че те (считайки години ) нямат толкова пртньори (поне не повечето) , си даваш сметката ,че няма откъде да натрупат опита,който ти искаш.
Проблем номер 1: Търсиш на грешното място.
Проблем номер 2: Търсиш там,защото ти е лесно или защото не можеш да си хванеш,някоя отракана кака?!
Проблем номер 3: Твоят мозъчен капацитет явно не е достатъчно голял ,за да си даде сметка...
Извод: Проблема е в теб и Весела Коледа!
maDamn
И сега минута мълчание, за да проявим нашето съпричастие към неговите проблеми.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Моят проблем е глобален и желая да бъде решен, нека всички "интелектуалци" да пишат в тази как да го реша
Иди на курва.
WindScar <3333
Ти нормална ли си? Това кога съм го обяснявала?
WindScar <3333
Мисля,че тя говореше за автора?
maDamn
Не съм много сигурна, но все тая.
WindScar <3333
А бе, те като са девствени са зле, като са опитни са курви... Хвани си един мъж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ПравилноБати тънкопишкото,след няколко години ще мрънкаш,че искаш жена в която не всеки си го е завирал.И това ако евентуално почнеш да мислиш с горната глава.
Земи си духай сам бе. Ебах ти като не ти харесва как ти духат прави си кефа сам ! Поне ти знаеш как ти е кеф ? Или патето е малко и ти не си ластик![]()
Е нали за да се научи едно нещо както трябва му трябва практика....... Кво си тръгнал да се оплакваш кат искаш убава свирка вър при някоя магистралка не е гаранция обаче че и тя ш може......
съммари :
1. извиси се духовно
2. иди на курва
3. еби се с мъж
4. прави си свирки сам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби