- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да ми порасне косата по-бързо ? Хининов шампоан ?!
Здравейте! Днес си купих този хининов шампоан : http://apteka.framar.bg/30005059/%D1...BD%D0%BE%D0%B2
Някой изпробвал ли го е ? Ако да, има ли ефект ? Ии ако знаете някои начини за това как косата ми да расте значително по-бързо нека да сподели![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
За шампоана не знам, но в темата за косата сме споделяли много домашни маски с тривитаминол и Стимулант на Икаров, от които косата расте. Бадемово масло също... абе разгледай там.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми аз ползвам хининова вода на същата марка. Ползвам я от 3 месеца някъде и мога да ти кажа, че има ефект. Расте по-бързо, аз ползвам мноого неща след като се изкъпя + хининова вода и съм доволна![]()
Mдаа, и аз ползвам хининова вода може би от Август, Септември и всички казват, че има разлика ама не съм сигурна. След като го ползваш известно време-сподели!
Хининовия шампоан ми правеше косата ужасна след измиване...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
От него няма да ти порасне косата. Вземи си стимуланта за коса на Икаров или тривитаминол и си прави маски. Разгледай темата за косите.
Да, и аз съм чувала само добри неща за стимуланта за коса на Икаров. Чудя се като се мия косата с този хининов шампоан няма ли или да ми се омазнява по-бързо или да ми се изсушава. Когато го използвам след това да си слагам ли и обикновен шампоан?
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Според мен недей да си миеш косата с този шампоан....след това няма разресване! Просто си прави маска с тривитаминол/стимулант, след това измиваш с нормален шампоан и след баня впръскваш хининова вода.
P.S. четох някъде,че едно момиче се е намазало със стимулант и след това е отмила 2 пъти с хининовия шампоан и косата й е останала мазна,затова не рискувай с него.![]()
Аз съм ползвала Катранен шампоан от същата серия и ефекта беше ужасен ! Косата стои мазна и трудно се разресва, затова по-добре си вземи друг шампоан и започни да си правиш маски с тривитаминол и бадемово масло.
Глупости! Ползвала съм точно този шампоан 3 месеца подред, косата ми стана значително по-дълга и се сгъсти. На който му седи мазна косата и не може да се реши, значи не го мие добре. Но аз не се мия само с него, защото не почиства мърсотията добре. Първо се мия с обикновен шампоан за да ми почисти косата, изплаквам, после слагам 2 пъти от хининовия. И така на всяко къпане. Но слагай хининовия шампоан последно, първо обикновен, и после този, защото иначе няма да има ефект.
И аз използвам този шампоан и косата ми не е мазна нито се разресва трудно,но все пак след него трябва и балсам да се слага.Ако искаш да ти порасне косата по-бързо наистина си вземи тривитаминол само с този шампоан нищо няма да стане.
Повечето коментари са положителни. За хининовия шампоан не знам, ама хининова вода не ползвам. Ужасно много омазнява косата. Тия дни ще си взема и и аз хининов шампоан.
На мен от хининовия на Милва ми порасна доста бързо (:
Определено съм за маската с тривитаминол! Скоро пак мисля да си взема,че си подстригах бретон,а вече ми омръзна ;д
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..