.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Метод за уголемяване на гърдите???

Здравейте! Искам да попитам дали някоя е ползвала таблетки за уголемяване на бюста IDOL BREASTS и дали е доволна от тях, в смисъл има ли наистина ефект от тях, тъй като мисля да ги поръчам, но все още не съм се решила на 100%.

Не съм ги пила,но моя прителка е и ефекта е нулев,само си хвърли парите на вятъра,ти си решаваш,но за мен е чиста загуба на време и средства...........

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Съвет от мъж... Ние харесваме естествените гърди. Няма особено значение дали те са малки или големи.

Голям фен Аватара на notlike
    Пий боза и ще станат, хаха.

Btw, и бирата помага.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Как може да вярваш на реклами или нз от къде си ги видяла тези хапчета.Недей да си даваш парите на вятъра,няма да ти помогнат.Задоволи се с това,което Бог ти е дал, а ако не ти е достатъчно си направи операция. Така или иначе това е единстевеният вариант,които ще помогне.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    единственият метод който знам, че има ефект е - силикон..
    Боза, чай от хмел са бабини деветини ..Относно хапчетата, не помагат.То ако ставаше с хапчета, нямаше да си слагат силикон.Пък и не си ли се замисляла, че приемането на хапчета може да има странични ефекти..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Преди време бях гледала реклама на тези хапчета http://www.walmark.eu/bg/Pages/produ...BB%D0%B5%D0%BD Според мен и да се поят някакви хапчета ефекта ще е или минимален или нулев.
    А възможно ли е ако примерно се тренира и тялото се стегне, да започне да се яде повечко и да се избягват упражнения а стягане на гръдната област гърдите да се увеличат?

Гърдите могат да се уголемят само чрез пластична операция, това е. Не се мъчете с други методи и средства.
    Но колкото ви е дала природата - толкова, не е болка за умиране.

Мега фен
    Моите гърди растат от лежанката хахаха,може и да са по-големи от твоите

Ако ставаше с хапчета, кой щеше да ляга под ножа?! Не си давай парите за глупости, може да има странични ефекти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Не си писала на колко си години.
    Ако не си излязла от пубертета, изобщо не си и помисляй да се тъпчеш с излишна химия.
    Ако си излязла, пак не ти го препоръчвам, защото тези хапченца принципно са супер измислени и ефекта се мери в микрометри. Ако искаш цици без операции, просто жули боза и готово, като ефекта пак не е сигурен.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе тая боза НЕ действа. Нито бира,нито нищо. Пробвала съм ги тия бабини рецепти...
    Понякога е голям дискомфорт да си с малки гърди. Доста простаци като видят хубаво момиче с малък бюст и почват да я бъзикат къде са и гърдите и тн. Ставала съм свидетел на такива случаи... или пък 'Еми хубава е ,ама ако и бяха по-големи циците ,щеше да е по-яка' . Като цяло всеки има право дали да харесва малки или големи гърди,обаче тоя плосък начин на изказване много сдухва момичетата.За това се стига до какви ли не идеи за уголемяване на бюста,просто за по-високо самочувствие(но не в лош смисъл). Принципно и аз съм си мислела за някакви хапчета,но никога не знаеш ,какъв страничен ефект може да се получи някой ден НЕДАЙ си боже...
    За това най-добре авторке,приеми себе си такава,каквато си.Няма нищо по-добро от това.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Няма смисъл от това. Само си даваш парите за едно нищо.
    Толкова ли е трудно да се харесате такива,каквито сте,а не да се подлагате на някакви опити за промяна на външността ви..
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на tori
    Всеки ден по половин час им викаш "Цици, пораснете!" пред огледалото в продължение на три месеца. После почиваш две седмици и пак почваш. И така докато не получиш желания размер.
    Гаргаря се, приеми се такава, каквато си и не се залъгвай, че хапчетата ще помогнат по някакъв начин.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си