- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас има ли стари моми/ергени, които искат да са такива
Умишлено ли не са сключили брак, или просто така се е случило? Щото аз например не искам да се женя никога, ама всички викат, че е невъзможно да седя сам, било много трудно и прочие ... от друга страна защо всеки казва, че след брака е изгубил свободата си, има куп семейни задължения, проблеми и т.н ... темата дава възможност да развихрите въображението си![]()
всичко е временно, живей както искаш , никой неможе да ти каже как, защо и к'во, то си е за тебе :>
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
има сигурно
аз не мога да си се представя сам. може и без да има друг човек до мен, но просто задължително искам да имам детенце, това ми е мечта.
И евентуално след като порасне и ме зачука, живи и здрави, ще търся човек до себе си, ако нямам вече![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 12-26-2012 на 18:17
^ Детенце искам и аз, ама то върви с жена![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По-скоро след определени годинки вече са свикнали да си живеят сами- т. е. до някое време не е осъзнат избор, а така се е случило... а после са изтървали влаковете и не могат да се напаснат с друг човек.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!