.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ИЗПОЛЗВАН

Голям фен Аватара на I love Music

ИЗПОЛЗВАН

преди малко се замислих и установих, чe в повечето интимни връзки между мъж и жена единият е използван а другия си мисли че е обичан я споделете вашето мнение

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми не съм съгласна..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ми не съм съгласна..
    аха.
    Не знам как го установи , обичащият музика, при все ,че не и имал такава от собствен опит.
    от моя мога да кажа,че твърдението ти е грешно за мен.
    maDamn

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    обичам да ме използват като парче месо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    обичам да ме използват като парче месо
    мазохист ;д

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    мазохист ;д
    не това имах предвид
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не това имах предвид
    офф знам

пълно е с красиви жени които използват влюбчиви мъже за пари

Голям фен Аватара на magita
    ми не...гледай го и от 2те страни... Окей - да има много момичета, които са ужасни материалистки и търсят само парите. Но има и мъже, които не могат да се похвалят с нищо друго освен с листчетата (:
    След като ми бута пачката в лицето и ми парадира колко пари има, едва ли търси нещо повече от платен секс и тн...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    ми не...гледай го и от 2те страни... Окей - да има много момичета, които са ужасни материалистки и търсят само парите. Но има и мъже, които не могат да се похвалят с нищо друго освен с листчетата (:
    След като ми бута пачката в лицето и ми парадира колко пари има, едва ли търси нещо повече от платен секс и тн...
    Всеки човек, който има пари може да се похвали с много други неща, бъди убеден/а

Голям фен Аватара на magita
    не съм убедена, че момченце на 17-18 може да се похвали с нещо друго освен "наще имат пари"
    т'ва, че родителите ти имат пари, не значи, че ти си постигнал нещо (:
    И, да останалите, които са постигнали нещо сами и се хвалят само с парите си " браво, че са постигнали толкова много с живота си, но т'ва не ги прави "човеци""
    Познавам и такива, които не могат да си преброят парите, но не знаеш за тая страна докато не го опознаеш... (: което ще рече, че се хвали с много други качества и последното нещо са парите... има разлика м/у богат човек и БОГАТ човек
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    единият е използван а другия си мисли че е обичан
    Това значи, че този, който е използван не се смята за обичан, а използвача само се чувства обичан.
    Тогава това не е интимна връзка. Не съм сигурна какво е, но със сигурност не е нормална връзка, защото никой не би си стоял ей така в някакви отношения хем да дава, хем да обича, пък нищо да не получава, дори и фалшиво чувство за обич.

Ако обаче си имал предвид обратното - ок, има и такива връзки, но със сигурност не са всички. Ако смяташ така, то се замисли над това с какви хора общуваш и си разшири кръгозора на приятели и познати, защото не може да разсъждаваш толкова тесногръдо и да познаваш разнообразни по характер и ценностна система хора.

Цитирай Първоначално написано от Mia ^.^ Виж мнението
    Това значи, че този, който е използван не се смята за обичан, а използвача само се чувства обичан.
    Тогава това не е интимна връзка. Не съм сигурна какво е, но със сигурност не е нормална връзка, защото никой не би си стоял ей така в някакви отношения хем да дава, хем да обича, пък нищо да не получава, дори и фалшиво чувство за обич.

Ако обаче си имал предвид обратното - ок, има и такива връзки, но със сигурност не са всички. Ако смяташ така, то се замисли над това с какви хора общуваш и си разшири кръгозора на приятели и познати, защото не може да разсъждаваш толкова тесногръдо и да познаваш разнообразни по характер и ценностна система хора.
    ако щеш ми вярваи над нас живее една "принцеса" бивша певица и сега мъжа и и плаща всичко а тои едвам свързва двата края ходи по моредо с един бус и се трепе от работа а тя само си клати краката у тях.... Докато има балъци ще има и тарикати

Зависи от хората. Използването може да не е само с 'материална' цел. Не мисля, че може да се обобщава дали в повечето случаи хората биват използвани или не.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

точно в тоя случай го използва материално абсолютно всичко и плаща щом се примирява човека така ще е нали знаеш кой както се уреди

Темата нямаше ли друг смисъл???

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Това пък как го установи ?

темата не е ли за чувства, а не за материални облаги

Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    ако щеш ми вярваи над нас живее една "принцеса" бивша певица и сега мъжа и и плаща всичко а тои едвам свързва двата края ходи по моредо с един бус и се трепе от работа а тя само си клати краката у тях.... Докато има балъци ще има и тарикати
    Вярвам, защото това не е единичен случай, но не е толкова разпространено, че да има причина да го смяташ за основния тип връзка. Аз нямам приятелка, която да си търси балък с пари (или без, стига да ги изкарва), за да я издържа, но познавам такива момичета и съм съгласна, че има такива. Зависи от много неща, най-вече от ценностната система - зависи от начина на живот, който човек си избере. Със сигурност начинът на живота ти предопределя типа интимна връзка. Но изобщо не мога да се съглася, че генерално връзките са от типа "пиявица-донор".

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Има ги и такива случки.
    Имам 2ма познати, дето връзката им е нещо подобно ( поне привидно ), тя го обича, него грам не му пука за нея, ама си я използва за секс.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Има нещо вярно...

Мега фен Аватара на teenems
    Има и такива случаи,но не винаги....
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове