.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Маратонки за волейбол

Тези , които тренират или за запознати моля да ми кажат откъде да си поръчам маратонки за волейбол на asics или mizuno ..От Добрич съм и тренирам в Изида , където преди имаше магазин за стоки на asics , но го затвориха с оправданието, че asics спират доставки до България въобще , любопитно ми е истина ли е и удачни ли са цените на mizuno , защото чух , че са доста скъпи ... Аз имам едни asics гел , от който съм доста доволна , но 2 години упорито трениране всеки ден им се скапа функцията като маратонка , а не искам да си купувам от тея боклуци , къде се продават по евтините магазини за патъци ... ;д Ако има такава тема - линк без хейт .. (facepalm)

Тренирам волейбол и много трудно си намирам маратонки. Последните ги поръчвах по интернет, но не знам от кой сайт(бащата ги поръчва), но имай предвид, че са доста скъпи. Мисля че най-евтините са между 100-200лв.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ми аз на асиксите по принцип не съм им голям фен.Мизуното наистина са скъпички(за тях не мога да дам мнение,защото с такива не съм играла никога).Ако имате някъде наблизо магазин Intersport може да потърсиш там маратонки на адидас.Аз лично съм тренирала с такива за волейбол и за лека атетика,като смятам следващите ми да са за лека атлетика,тъй като са по-леки.Иначе и в сайта sportsdirect ако се организирате повечко хора може да видиш

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Ми още има доставки до България. Аз съм от Пловдив и тук има поне 4-5 магазина за асикс и мизуно, а и имам и от двата вида. Aко може да се поръчва от тия магазини, ако искаш опитай.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Благодаря много за отзивите . Адидас не искам да си купувам , защото една приятелка си взе от отбора след 2 тренировки и се спраскаха .. А беше дала 100 и повече лева за тях , от asics съм доволна затова попитах .. Те моите сега , къде съм имат подметка с гел , която ти запечатва ходилото и са ти все по-удобни .. Бяха 160 лв , но от отбора ни дадоха талони за 30% отстъпка и дадох 90 .. А иначе от сайта на asics са много скъпи .. И не важи този талон, mizuno казват , че било хубаво , но за по-леки тренировки , а на мен няма да ми свършат работа . Благодаря ви , иначе ..

Имах Асикс и ме изкараха повече от година.

Голям фен Аватара на shaunaa
    aukro.bg
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си