- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мустачки !!
Аз си обезкосмявам абсолютно всичко възможно - оставям си коса, мигли и вежди само. В началото когато започнах да си махам космите по ръцете, защото ме дразнеха, никой не го правеше и всички момичета около мен ми се караха, че щели един ден да ми станат като на мъж бла бла бла бла бла. Ами аз няма да спирам да ги махам, бе? ;д Като стана на 35-40 трябва да спра да се поддържам ли? А като вляза в менопауза космите ще намалеят доста.
Засега не са станали като на мъж ръцете ми. Нито краката ми, нито горната устна. Така че няма проблем.
PullMeCloser знаеш ли как и се навивам на тая фотоепилация ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е по-допустим.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Даваш и ужасен съвет според мен .. толкова е отвратително това с изрусяването.
И не, космите не стават по-дълги и повече със скубането .. Тя да не ги бръсне .. Какви са тия глупости
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Космите стават големи и дебели и по-черни, когато не се оскубят с корена, ами просто се скъсат. Тва с кислородната вода е ужасТВсички с мненията, че косъмчетата щели да станат грозни, големи-това е само като не си отскубнал косъма със корена, а ако си-няма да има повече косъм
![]()
Дори когато не го отскубнеш с косъма не стават по-дебели и по-дълги и не знам си какво. Просто старият косъм е бил поизсветлял от слънцето, новият не е и си въобразявате, че е по-дебел и по-черен.
Изводът е : Не на жените с мустаци! ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Едни мои приятелки първия път го махнали със самобръсначка и пак не им е станал по-дебел или голям.![]()
![]()
Според мен ги махай още сега. Дали сега или по-късно все ще започнеш да ги махаш.