.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 216

ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?

Знам, че е нормално в едно семейство да има проблеми и родителите да се карат от време на време, но моля ви, кажете нормално ли е това да се повтаря всеки ден и то сериозно, да се гледат на криво и започвайки от нещо дребно и несъществено, да стигнат до голям проблем. Вкъщи е така Радвам се, когато единия не е вкъщи, защото така не могат да се скарат При вас как е?
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и нашите се карат и наистина се е стигало до голям скандал и проблем,но изобщо не е всеки ден,даже се случва много рядко.но разбира се-различни нрави,различни хора,различни семейства.поговори с тях или поне с този,който ти е по -близък,може и да помогне.Успех
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

mi na6te sa razdeleni i ne se karat maikami s seg si m1j se kara a gluposti .... no da pogovori s tqh na tazi tema
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не,мойте рядко се карат..освен ако не им е хрумнало нарочно да се заяждат,но ина4е наистина рядко
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

И нашите са разделени но това не им пречи по телефона да се карат..От един базик и маика почва да се кара с татко и татко я дразни още пожече..Абе кеф ми е да ги гледам как се карат.. забавни са дори доста
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

карат се почти всеки ден и то за най-малкото...
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

За моя радост се карат много рядко... Но когато се скарат става голям скандал и излизам от нас!

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    normalno e da se karat,tova 4e go pravqt vseki den moje da e prosto momentno, ne6to v rabotata da gi iznervq i t.n.I moite roditeli se karat dosta 4esto- koga za gluposti koga za ne6to seriozno. no v pove4eto slu4ai kavgite zavar6vat sas smqh Pogovori s tqh, predpolagam 4e 6te te 4yqt i 6te si vzemat pouka. Ajde yspeh

Голям фен Аватара на Yancheto
    За щастие,не.Даже почти никога и никога не е ставал някакъв голям скандал,за което съм много щастлива.

Не е моментно. От много отдавна е така и все си обещавам, че ще говоря с тях, обаче като започна да говоря за това и на втората дума вече съм толкова разстроена, че ако продължа ще се разрева и обръщам темата на разговора или излизам някъде.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Нашите не се карат толкова често. Може би са изнервени от работата си, ако имат някакви проблеми там.. Поговори с тях, колкото и да ти е трудно. Като видят, че и ти страдаш от това, че се карат, мисля че ще предприемат някакви мерки. Успех!
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Нашите,ако правят нещо различно от това да се карат,пък на... Всичко за тях е повод да се спречкат,просто са абсолютни противоположности и аз не мога да разбера на каква база са се събрали,като са със съвсем различни характери и мнения,което води до препирни. Те,вместо да се понасят,си викат. Едно време се разстройвах,да. Обръщах им внимание и ми беше гадно,но вече не ми пука. Гледам да не съм около тях,ако ще си крещят,но се случва и това. Толкова съм претръпнала,че все едно-нищо. Ти поговори със своите родители. За съжаление нашите не разбират. Аз много пъти съм им казвала какво ми причиняват,но те не се промениха и аз просто ги оставих. Неприятно ми е,но не ми пука. Какво да се прави..хубавото е,че вече ставам на 18 и малко или много ще съм по-независима. Ще си преустроя живота,а те нека си се карат. Без мен около тях.

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Знам, че е нормално в едно семейство да има проблеми и родителите да се карат от време на време, но моля ви, кажете нормално ли е това да се повтаря всеки ден и то сериозно, да се гледат на криво и започвайки от нещо дребно и несъществено, да стигнат до голям проблем. Вкъщи е така Радвам се, когато единия не е вкъщи, защото така не могат да се скарат При вас как е?
    При мен е по-зле!Всеки ден е като при теб,но на мен ми крещат,посягат,обиждат и т.н.ТАка е още от когато бях дете,вече съм голям.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

според мен никак не е нормално всеки ден когато маика ми баща ми започнаха всеки ден да се карат след нчма и месец маика ми поиска развод обаче мочт баща ч предизвика ама мойе ваще да се сдобят пожелавам ти късмет

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мойте родители не се карат често.На месец веднъж .. даже напоследък и този един път го няма.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Лондон
    Da ti kaja ot izvestno vreme ne samo roditelite mi se karat, no vsi4ki pomejdu si se karame vseki den
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Da ti kaja ot izvestno vreme ne samo roditelite mi se karat, no vsi4ki pomejdu si se karame vseki den
    Съгласна съм

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ne se karat 4esto i v pove4eto slu4ai se karat zaradi men za6toto pak sam napravila nqkoi prostotiq za koqto sa razbrali i ediniq me za6titava a dr ne

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами по принцип казват .. че ... трябва да има взаимоотношения на Любов и омраза но .. е лошо като започне да преобладава омразата ....
    защо не опиташ да говориш с тях ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ммм по-скоро по няколко пъти на ден
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Re: ВСЕКИ ДЕН ли се карат родителите ви?

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Да, от съсем малка дреболия става голям скандал, от години...........
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Em ne Se kaRaT daJe hi4 No poNqKoGa sTaVa MaLka RazPraViQ zA ne6Y mN dRebno koEto e NorMaLno
    ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....

ми наще се карах от време на време ама сега всичко е ок защото са разделени и е мирно и спокойно вкъщи

Супер фен
    Град
    Варна
    Всеки ден се правят на скарани, но по-скоро на майтап.Е, случва се и сериозно да се скарат, но по-рядко!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ми да...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си