- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мустачки !!
Здравейте. Аз съм момиче на 15г. и наскоро забелязах , че имам нещо като мухче над устните , което много ме дразнеше. Та питала съм другите и ми казват , че в края си личало повече и аз тръгнах да го махам с пинсета. Махнах само крайчетата , а навътре не съм. Та страх ме е сега да не стане като на мъж , защото майка ми така ми казва.Направо това го направих съвсем на шега и моля ви посъветвайте ме)
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Ако махаш хубаво косъмчетата с пинсетата, а не просто да ги късаш, нищо няма да стане. Само, че няма повече да ги видиш :Д
Майка ти говори пълни глупости. Дори да бръснеш, ти нямаш гена да стават по-дебели както е при мъжете.
Скуби с пинсети или лентичка - с две дръпвания ще стоиш гладка седмица-две.
Скуби ги... Какви са тия глупости, които майка ти ти набива о.О
По-добре отиди на козметик или си вземи лентички и ги дръпни всички, за да не стои грозно само в средата.
Ако искаш да ги махне някой професионалист-козметичка.
Ако искаш да се опиташ да ги махнеш горе -долу по същия начин ,както при козметичка-кола маска у дома или лентички.Кофтито при лентичките е,че остават косъмчета...
Ако искаш най-сигурно да си ги махнеш сама,без да даваш пари-пинсета,но като се захванеш ще е малко досадно ,ама няма начин ;д
пп: и мойта така ми казваше както за горната устна,така и за краката ,за ръцете... И какво? Докато стана на 20 години да не си ги махам и да съм като Чубака ли?Не естествено...махам си ги без проблем.Майка ти ти казва така,защото тя вече е на години и и е омръзнало цялото това всяка седмица да го прави и тн.
Има момичета , които по на 13-14 ги махат цялостно .Братовчедка ми е така , но нейния доста се вижда отиде на козметик махнаха и го каза че не я е боляло . Тъй че според мен го махни
Махай го, това е едно от най-грозните неща за момиче и много се забелязва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Затова ще си патиш за глупостта. Бива бива да си толкова суетен ама чак до там да стигнеш.....
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Защо пък да си патя ?
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Е дори и да не се вижда, какъв е проблема да си го махне, като нея си я дразни. Една лентичка и си готова. Лесно, бързо и (почти:Д) безболезнено.
Everything changes, but beauty remains ...
Моята козметичка има една розова кола маска, която постепенно изгаря луковичката на горната устна. Тя се отличава с това че засъхва за 2 секунди и се отлепя. Иди на козметик. Струва 3/4 лева, но няма значение дали ще те оправят с кола маска с лентички, тъй като очевидно не си личи толкова. Аз имам една фе дето ... :х
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Моя много си личеше и отидох на козметик махна ми го с пинсета,не точно пинсета,не използва кола маска,защото "досега не съм го третирала с кола маска и съм малка",взе ми пет лева,след това отидох още един или два пъти и минах на лентички,доволна съм.Ако си ги взимаш както трябва и едно косъмче няма да имаш,препоръчвам ти да си купиш на "veet".Ако не можеш сама първо отиди на козметик и след това мини на лентички,а ако не ти се дават пари попитай някоя приятелка,по-голяма братовчедка да те "оправи"- знам как звучиАз съм на 13 и затова не ми направи кола маска,ти си на 15 може и да ти направи.После пиши какво е станало.Успех!
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Аз пък не мога да се оправям с тея лентички :Д
Имам чувството, че ще си сваля кожата.
Козметичката си е чиста работа. Дърпа ти с кола маска и не е скъпо.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Защо ли? Колкото повече ги скубиш/махаш, толкова повече ще ти растат и накрая ще станеш като брадат дядка. По-добре измисли друг начин да ги прикриваш ако се виждат чак толкова много, например знам, че продават в аптеките една вода....точно сега не мога да се сетя каква точно беше, но знам, че изсветлява косъма.
С кислородна вода става супер гнусно, в никакъв случай не го прави! Много момичета си го правят и на ръцете и на краката това, отвратително е. Пак се вижда. Просто са руси космите.
lubovvv ти чуваш ли се? Как ще стават повече? Да не би като ги маха да си присажда допълнителни космени фоликули или да ги опрашват пчеличките на кола-маската?? Разсъждаваш като майка и, която разсъждава по-едновремешно от пра-баба ми.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как ще станат по-дълги! :Д:Д:Д Не е вярно това :Д!
Everything changes, but beauty remains ...
^Фотото да, и не е чак толкова скъпо. С 200лв си решаваш проблема за няколко години напред.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more