.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Мустачки !!

Здравейте. Аз съм момиче на 15г. и наскоро забелязах , че имам нещо като мухче над устните , което много ме дразнеше. Та питала съм другите и ми казват , че в края си личало повече и аз тръгнах да го махам с пинсета. Махнах само крайчетата , а навътре не съм. Та страх ме е сега да не стане като на мъж , защото майка ми така ми казва.Направо това го направих съвсем на шега и моля ви посъветвайте ме )
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ако махаш хубаво косъмчетата с пинсетата, а не просто да ги късаш, нищо няма да стане. Само, че няма повече да ги видиш :Д

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Коламаска (:

anonymous708973
    Guest
    Майка ти говори пълни глупости. Дори да бръснеш, ти нямаш гена да стават по-дебели както е при мъжете.
    Скуби с пинсети или лентичка - с две дръпвания ще стоиш гладка седмица-две.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Скуби ги... Какви са тия глупости, които майка ти ти набива о.О

Голям фен Аватара на Starless
    По-добре отиди на козметик или си вземи лентички и ги дръпни всички, за да не стои грозно само в средата.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Кола маска най-добре.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ако искаш да ги махне някой професионалист-козметичка.
    Ако искаш да се опиташ да ги махнеш горе -долу по същия начин ,както при козметичка-кола маска у дома или лентички.Кофтито при лентичките е,че остават косъмчета...
    Ако искаш най-сигурно да си ги махнеш сама,без да даваш пари-пинсета,но като се захванеш ще е малко досадно ,ама няма начин ;д

пп: и мойта така ми казваше както за горната устна,така и за краката ,за ръцете... И какво? Докато стана на 20 години да не си ги махам и да съм като Чубака ли? Не естествено...махам си ги без проблем.Майка ти ти казва така,защото тя вече е на години и и е омръзнало цялото това всяка седмица да го прави и тн.

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Има момичета , които по на 13-14 ги махат цялостно .Братовчедка ми е така , но нейния доста се вижда отиде на козметик махнаха и го каза че не я е боляло . Тъй че според мен го махни

Махай го, това е едно от най-грозните неща за момиче и много се забелязва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Махай с лентичка и остатъчните косъмчета с пинсета. ;д

Супер фен Аватара на lubovvv
    Затова ще си патиш за глупостта. Бива бива да си толкова суетен ама чак до там да стигнеш.....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Защо пък да си патя ?
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Затова ще си патиш за глупостта. Бива бива да си толкова суетен ама чак до там да стигнеш.....
    На това не му се вика суета,а поддържаност . Има жени със светла коса и очи,които нямат нужда да си махат 'мустачките' ,защото просто не се виждат. И да,определено е грозно да видиш момиче с такова нещо,дори и да е само 'мъх'.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Е дори и да не се вижда, какъв е проблема да си го махне, като нея си я дразни. Една лентичка и си готова. Лесно, бързо и (почти:Д) безболезнено.
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Моята козметичка има една розова кола маска, която постепенно изгаря луковичката на горната устна. Тя се отличава с това че засъхва за 2 секунди и се отлепя. Иди на козметик. Струва 3/4 лева, но няма значение дали ще те оправят с кола маска с лентички, тъй като очевидно не си личи толкова. Аз имам една фе дето ... :х
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Супер фен
    Град
    България
    Моя много си личеше и отидох на козметик махна ми го с пинсета,не точно пинсета,не използва кола маска,защото "досега не съм го третирала с кола маска и съм малка",взе ми пет лева,след това отидох още един или два пъти и минах на лентички,доволна съм.Ако си ги взимаш както трябва и едно косъмче няма да имаш,препоръчвам ти да си купиш на "veet".Ако не можеш сама първо отиди на козметик и след това мини на лентички,а ако не ти се дават пари попитай някоя приятелка,по-голяма братовчедка да те "оправи"- знам как звучи Аз съм на 13 и затова не ми направи кола маска,ти си на 15 може и да ти направи.После пиши какво е станало.Успех!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    С лентички.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Аз пък не мога да се оправям с тея лентички :Д
    Имам чувството, че ще си сваля кожата.
    Козметичката си е чиста работа. Дърпа ти с кола маска и не е скъпо.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от lady6 Виж мнението
    Защо пък да си патя ?
    Защо ли? Колкото повече ги скубиш/махаш, толкова повече ще ти растат и накрая ще станеш като брадат дядка. По-добре измисли друг начин да ги прикриваш ако се виждат чак толкова много, например знам, че продават в аптеките една вода....точно сега не мога да се сетя каква точно беше, но знам, че изсветлява косъма.

Защо ли? Колкото повече ги скубиш/махаш, толкова повече ще ти растат и накрая ще станеш като брадат дядка. По-добре измисли друг начин да ги прикриваш ако се виждат чак толкова много, например знам, че продават в аптеките една вода....точно сега не мога да се сетя каква точно беше, но знам, че изсветлява косъма.
    С кислородна вода става супер гнусно, в никакъв случай не го прави! Много момичета си го правят и на ръцете и на краката това, отвратително е. Пак се вижда. Просто са руси космите.
    lubovvv ти чуваш ли се? Как ще стават повече? Да не би като ги маха да си присажда допълнителни космени фоликули или да ги опрашват пчеличките на кола-маската?? Разсъждаваш като майка и, която разсъждава по-едновремешно от пра-баба ми.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Я стига глупости. С кола маска/епилатор с времето изтъняват съвсем. И лазерната(или фото) епилация е добър вариант

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    С кислородна вода става супер гнусно, в никакъв случай не го прави! Много момичета си го правят и на ръцете и на краката това, отвратително е. Пак се вижда. Просто са руси космите.
    lubovvv ти чуваш ли се? Как ще стават повече? Да не би като ги маха да си присажда допълнителни космени фоликули или да ги опрашват пчеличките на кола-маската?? Разсъждаваш като майка и, която разсъждава по-едновремешно от пра-баба ми.
    Казвам, че ще стават по-дълги, бе човек! Един ден като одъртее и спре да се занимава с кола маски ще си пати от това...

Как ще станат по-дълги! :Д:Д:Д Не е вярно това :Д!

^Фотото да, и не е чак толкова скъпо. С 200лв си решаваш проблема за няколко години напред.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове