- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рискове от 3-ка с 2 МОМИЧЕТА
Хайде споделете какви са минусите от тройка с мъж и две момичета, като за начало, двете момичета не могат да се предпазват с презерватив от болести (поне ако е с 2 момчета това отпада) и дали той трябва постоянно да сменя презерватива, когато смени жената... Какво мислите по въпроса, както и ако има пробвали- мнение.
Хайде, дано да Ви е интересно, за ползите всички знаем, така 4е да прескочим
Ходете да се прегледате за спин, сифилис и други болести, който могат да се предават по полов път после се ръгайте до наситаИ да кажеш как е минало !
![]()
Тройка с презерватив?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Диафрагми има, а най-големия риск е, че ще трябва да издържи повече от 5 минути, това е трудното.
Презервативите не предпазват от болести
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Ми аз съм правила такава тройка и беше с познати хора, които се знаем и не изпозлвахме кондоми, но риск си има винаги.Единственото е, че едната няма да получи толкоз колкото другата - наскоро имаше такава тема дори![]()
Има си български форум само и единствено за секс.Задавай си интересните въпроси там.Ще намериш много чичковци и лелички,които освен,че с радост ще ти отговорят,ами и даже ще ти предложат и те да участват ...
Сменяш партньора, сменяш презерватива. ЗАКОН
Мисля, че който каза, че презервативите не предпазват от болести имаше в предвид, че ако не се сменя кондома, а е с 2 момичета, за момичетата е рисковано да си лепнат нещо една на друга. Поне се надявам, че това имаше в предвид.
Молекулата на спина, ако може така да се нарече е няколко хиляди пъти по-микроскопична от строежа на презерватива. А той не е толкова плътен колкото си мислиш. Не напразно няма марка презервативи, която гарантира 100% сигурност. И със 105 лекаря да се консултираш все тая.![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!