.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Ще купувате ли пиратки за нова година

Ще купувате ли пиратки и колко пари смятате да отделите за пиротехнически средства
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ще празнуваме голяма компания и пиратките са отговорност на момчетата,макар че според мен е глупаво да се отделят кой знае колко големи суми за тях.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Майка ми е взела няколко вида,че и някакъв интересен бенгалски огън...Аз и казах да не взима ,амааа...

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Те са купени вече. Май тая година прекалих Ама нищо...ще има и за другата

Точно пиратки много мразя. Всичко друго ракети разни какво ли не.. той братовчед ми ще е купил поне един чувал пиратки ама нали няма аз да остана без пръсти..

Има неща много по-евтини и ефектни от пиратките,по едно време имаше едни пчелички,те са яки,някоя и друга заря,но не римски свещи,а батерии или ракети.Такива неща,това е яко и това съм си взел
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на teenems
    Не.Най-вероятно само бенгалски огън.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ще си купувам да ...За парите не знам , ама не ми се вярва да са тооолкова много , като се има предвид че на борсата 50 пиратки са 1,50лв. Мислех си и биг тайгър , малко бомбички и една малка заря да взема ама ще видим като отидем да купуваме!
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не. С приятели съм и последното нещо, което ще правим, е да гърмим пиратки. Пък и са ми супер противни.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на EternalDream
    На мен първо не ми харесва това, второ ме е страх. За поредна година ще мина без пиратки.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Не. Имам лоши спомени с пиратки от минали нови години.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не. С приятели съм и последното нещо, което ще правим, е да гърмим пиратки. Пък и са ми супер противни.
    Това.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Вече приятелите купиха, въпреки че не бях много навита. А и не мисля, че трябва да се отделят кой знае колко пари за тях. ;д
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Надявам се, че не.
    Не виждам абсолютно нищо приятно в тези неща. Пиратките са ми най-отвратителни, само шум вдигат, нищо красиво в тях.
    Иначе ми е достатъчно да гледам ракетите и фоерверките, които другите хора са си купили.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Colouring
    Не, не виждам никакъв смисъл, не ги харесвам и.. не ми се занимава.
    Имаме бенгалски огън, който и аз не знам защо ни е, ама една приятелка е ентусиаст. :Д

Да... Ще подлудиме съседите ;дд

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Запасили сме се :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Разбира се. Комшиите ще полудеят. xD
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Не намирам абсолютно никаква естетическа красота в пиратките, затова не употребявам такива. Предпочитам да се наслаждавам на цветния танц на фойерверк, отколкото да слушам глухите гърмежи на пиратки.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не, не съм се учила 10 години да свиря на пиано,та да натискам клавишите, след Нова година, с длан...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Тва с пиратките е някаква тотално детска работа. Нещо гърми и пука пред блока-голямо щастие. В другите теми разправяте как се е шиете с по 3ма наведнъж, тука се занимавате с детски глупости. Ваша си работа в крайна сметка.
    Който иска да си играе с факли, димки и тн-да заповяда на стадиона.

Тука половината разправяте как не искате да останете без пръсти...Еми, извинете ама толкова ли сте некадърни, че да не можете да палите пиратки без да си окепазите пръстите..Смисъл окей всеки както иска, ама това с пръстите само ако си 11 годишно лапе може да стане фал или ако пиратките са менте

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Не намирам абсолютно никаква естетическа красота в пиратките, затова не употребявам такива. Предпочитам да се наслаждавам на цветния танц на фойерверк, отколкото да слушам глухите гърмежи на пиратки.

Брей, ти си била много естетична.... мърша.

Изгърмял съм толкова пиратки колкото пъти ти не си си бъркала в джобовете.Мисля че беше 98-99 година когато за пръв път хвърлих пиратка... сигурно съм бил на 5-6 годинки. По едно време даже правех сам пиратки, правех експлозиви, по-късно дори самоделни огнестрелни оръжия... В "глухите гърмежи" има толкова много забавление и интересни неща, които ти никога няма да усетиш и разбереш, като например: Подготовката, залагането, предполагаемите разрушения, тръпката от опасността, и т.н. Все интересни неща, които не разбираш и не те вълнуват. Но това не ти пречи да се правиш на интересна и "естетична".... Тъпа лигла.

И вече почвам сериозно да се дразня от сбирщината лигави "куклички" загнездила се в този форум. Не ви ли омръзна постоянно да бъдете "на всяко гърне мерудия"? Това е тема за пиратки... нито разбирате от тях, нито ви интересуват, нито ви доставят някакво удоволствие. Защо тогава постоянно си изливате курвенските, изтъркани мнения за всичко? Правете се на секс-разбирачки и псевдо-романтички в установените за това теми, и оставете пиратките на мира.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-30-2012 на 22:25

Пиратки не но виж патрони, за газовия е друга работа вече

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението

Брей, ти си била много естетична.... мърша.

Изгърмял съм толкова пиратки колкото пъти ти не си си бъркала в джобовете.Мисля че беше 98-99 година когато за пръв път хвърлих пиратка... сигурно съм бил на 5-6 годинки. По едно време даже правех сам пиратки, правех експлозиви, по-късно дори самоделни огнестрелни оръжия... В "глухите гърмежи" има толкова много забавление и интересни неща, които ти никога няма да усетиш и разбереш, като например: Подготовката, залагането, предполагаемите разрушения, тръпката от опасността, и т.н. Все интересни неща, които не разбираш и не те вълнуват. Но това не ти пречи да се правиш на интересна и "естетична".... Тъпа лигла.

И вече почвам сериозно да се дразня от сбирщината лигави "куклички" загнездила се в този форум. Не ви ли омръзна постоянно да бъдете "на всяко гърне мерудия"? Това е тема за пиратки... нито разбирате от тях, нито ви интересуват, нито ви доставят някакво удоволствие. Защо тогава постоянно си изливате курвенските, изтъркани мнения за всичко? Правете се на секс-разбирачки и псевдо-романтички в установените за това теми, и оставете пиратките на мира.

Я леко с тона. Това, че на теб нещо ти е интересно, а на мен не ми е, не ме прави 'мърша'. Прочети пак темата и заглавието и виж какъв е въпросът, всички си отговаряме съвсем конретно, ти си този с отклоненията. Ходи се прави на интересен някъде другаде.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си