.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    40 годишните имат тъпкачи, никой няма да тръгне да прави 'любов' с тях, за да им се слага друго име.
    Те разводите нали не се случват заради изневери, за да си вярваш, че ще имаш кой да те оправя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не съм чак такава песимистка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не е нужно, бъди реалист и спестявай пари, ако искаш да правиш секс на стари(след 40) години.

Град
    Sofia/London
    Аз ще бъда честен - за пари секс БИХ дал, не разбирам момичетата, които казват, че момчетата са жалки ако го правят. Вие ВИНАГИ ли си готвите или понякога отивате на ресторант. Винаги ли си шиете ризите или понякога си ги купувате? Е и при секса понякога има нужда да го аутсорснеш за пари.

А за обратната връзка - честно - според мен няма да се справя с някоя гадна жена. Не се имам за такъв полов атлет. Особено ако ме кара да правя някакви извратении.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Питай половината които се возят в скъпи коли не се ли продават ? Или просто косматите чичковци са много готини ? хихи !!! Немогат да си видят....... от корема и космите по него !!!! Иначе "Ама ти за каква ме помисли ????? "

Повече от фен Аватара на Scarface_
    правилно нанси...не се продават...правят го несъзнателно ... :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Имах едни колеги от университета , араби , много богати пичове . Вярно араби , мургави , пекани много и супер кинтаджии . Имаха Голф 5-ца , дето им беше оборотна кола само за ебане. Лично с очите видях , че задната седалка отзад беше цялата бяла от сякви женски сокове , а тавана беше на токчета . Тия изпонаебаха половината Пловдив....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    40 годишните имат тъпкачи, никой няма да тръгне да прави 'любов' с тях, за да им се слага друго име.
    Те разводите нали не се случват заради изневери, за да си вярваш, че ще имаш кой да те оправя.
    Пълен льольо си.
    На 40 хората не са престарели.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пълен льольо си.
    На 40 хората не са престарели.
    Ти какво се притесняваш, на 40 години ще те е хванала критическата, за секс въобще няма и да мислиш.

тоя па голф 5 :Д ебати селяка тва кола ли е ? мангалска работа.. земи си едно субаро имп и тогаа ми лафи за мангалските ти приятели с голфо хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си