.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблем!

Exclamation Проблем!

Здравейте! Снощи почувствах лек сърбеж по влагалището,но не го приех много на сериозно и не погледнах. Днес,когато се събудих пак го почувствах и както обикновено сутринта се измих и реших да погледна и забелязах по влагалището леко гъст бял секрет.Опитах се да го махна,да го изчистя,но не се махаше лесно..та измих се пак и се махна,но навътре видях,че има още и това ме притеснява доста...какво може да е?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Паяжина ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Паяжина ?

Инфекция?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами нз може и инфекция да е,но не виждам от какво ще се е получила при положение,че относно хигиена съм маниячка ;х ..затова се допитвам до вас

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Сърбеж + бяло течение мен ме навеждат на мисълта инфекция, която може да се получи от много неща, и не винаги появата и е в следствие лоша хигиена. Най-добре иди на гинеколог, той ще ти назначи правилно лечение.

Ясно,благодаря много и междо другото вече този сърбеж го няма,но ще видим как ще се развият нещата

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ти недей да чакаш да видиш как ще се развият нещата, а иди на лекар. Инфекция може да се получи от кърпи, басейни.. Нищо, че си маниячка на тема хигиена.
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бяло течение ? Иди на лекар ако продължава така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си