.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Малка вероятност,но все пак..

Здравейте,с риск да получа като отговори някой и друг бъзик все пак да попитам : Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?

Не. Първо за няколко часа в кислородна среда сперматозоидите са мъртви. Второ, pH-то в устата е унищожило сперматозоидите. Според мен няма вероятност да е станало нещо. Но те съветвам да си обогатиш сексуалната култура, за да няма гафове.

Цитирай Първоначално написано от as994 Виж мнението
    Не. Първо за няколко часа в кислородна среда сперматозоидите са мъртви. Второ, pH-то в устата е унищожило сперматозоидите. Според мен няма вероятност да е станало нещо. Но те съветвам да си обогатиш сексуалната култура, за да няма гафове.
    мерси предположих,че звучи твърде тъпо,за да е така ама момичета сме..кво да прайм :Д от най - малкото понякога стават фаловете

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от Sa4kiSabiram Виж мнението
    Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?
    Не е станало нищо.
    Но ти през тези няколко часа не си ли си измила поне зъбите или една чаша вода да си изпила?
    И спря да се върти за миг земята..

НЕ, няма как да е станало нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Айде образовай се малко преди да правите такива работи, само се излагаш с тази тема, помисли малко преди да пишеш такива смешни теми, как е възможно изобщо, то ако ставаше така, хахаха до сега да сме като китайците.
    Последно редактирано от crips : 12-31-2012 на 11:43

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Абе ти не тролеше ли преди? Иначе има ''Малка вероятност да си тъпа, но все пак...''

Град
    Шумен
    Да, ще имате близнаци!
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Sa4kiSabiram Виж мнението
    Здравейте,с риск да получа като отговори някой и друг бъзик все пак да попитам : Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?
    Абе ти чуваш ли се ? Тва са сперматозоиди, не нинджи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си