- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата харесват простаците?
Простаци - типове, независимо дали с ниско или средно ниво на интелигентност, за които вулгарността е нормална или обичайна форма на общуване с всякакви хора - и стари приятели, и хора, които познават от съвсем скоро.
Никога не съм харесвала такива и нямам приятелки, които да харесват.
Но наистина има момичета, които си падат по простаци, просто защото са достатъчно глупави да ги търпят или пък тъй като са прекалено глупави, не могат да си позволят да се целят към по-добри момчета (примерно).
Има и хора, които са много интелигентни и понякога се държат като простаци, но само със стари приятели, в тяхната си компания, което е съвсем различно, не ги бъркайте.
Всъщност, няма много значение какво казваш, а КАК го казваш, правете разликата. Аз съм мъж и мога да говоря цинично, имам доста черен хумор, но това не ме прави простак в никакъв смисъл и аз знам това. Отделно знам, че ми се радват на лафовете, защото знам как да ги поднасям. И евала правя на Пантерката, че не живее в някакви филми и си казва всичко на място без да ѝ пука на кого му изнася и на кого - не. Мога да гарантирам, че 80% от женските казват, че не обичат цинизми и прочие, но като чуят добре разказан мръсен виц или нещо друго цинично, поднесено добре, се смеят и радват. В това няма нищо лошо. Това го казвам с друга идея - масово тука видях да бъркате цинизмите с простащината. А тези "добре възпитани мъже" най-често са сухари - 90% от тях биват отрязани заради това, че са скучни. Have a nice day!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не бих казала. Приятелят ми може да ме разсмива до сълзи (и го прави редовно) и без да псува като хамалин и да ръси цинизми. А мръсните разговори и смешки са си за между нас двамата. Навън - не. Ходила съм с момче, което няма против да цепи, каквото му дойде на глас и навсякъде - не беше приятно. Никога не съм харесвала мъже, които изпълняват ролята на шут на компанията. А частта с пикаенето през терасата нямам намерение дори да я коментирам. Такова нещо, ако го видя да направи някъде, няма да мога никога да го погледна със същите очи. От всяка гледна точка е простащина това. Най-вече за хората, които евентуално може да се окажат долу. Несъобразителните индивиди не са ми любимото. Това е като някоя групичка от 3-4 човека седне в рейса и крещят така, че да ги слуша целия рейс и да им следи обикновено идиотския, вулгарен, лигав разговор. Може да е много отворено и да са нааай-яките, не ме интересува. Не бих се обвързала с такъв човек.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Светльо Витков простак ли е? Простак е. Но интелигентен простак.
Има голяма разлика между простоват човек и простак.
Grumpy old madman
Ох. Със сухар не бих могла да живея. Но, Виоленца и Сиси са прави. Пред други, познати (разбирайте не близки хора) трябва да се държи сдържано, възпитано и културно. Това за мен е мъжествено. Не да почне да ръси обиди, и да ми говори на обръщения от сорта на тъп,педал и други подобни цветущи изрази. Да подаде ръка, да се усмихне, да е наистина човек.
Пред мен и по-близки наши приятели може да се поотпусне и да се шегува. Цинизмите бих ги приела. Обидите, псувните, както и просташкото поведение не. Едно е да се забавляваш, друго е да се правиш на пълен клоун само и само да привлечеш внимание и да накараш някого да се засмее. Не ме разбирайте погрешно - понякога човек се нуждае да се разлигави и пошегува, но това далеч не бива да става чрез обидни думички, нагло и просташко поведение.
За мен един мъж ще ме привлече с чистия си и спретнат вид, усмихнатост и добри маниери. Като се запознаем - да се усмихне, да подаде ръка, да зададе един -два въпроса, да потръгне разговор. А не да ме види и да не си каже името, да не подаде ръка, и накрая да изцепи - какво зяпаш? Ставала съм свидетел на такъв случай. (Пантерке, не визирам теб и Вальо).
Разбирам, че повечето момичетата между 14-19 търсят нещо различно, забавно, разнообразно и го намират в лицето на момче - бунтар, който обича и уважава само тях, но ако въпросния продължи с такова държание, когато стане на 40 години, ще им е адски неудобно от поведението на половинката си.
Едно е да се забавляваш, шегуваш, разнообразяваш монотонното си ежедневие, друго е да псуваш, да ти липсват маниери и да се държиш като хванат от гората, който никого и нищо не го интересуват освен неговата принцеска.
Аз понеже обичам да си правя социални експерименти, държал съм по най-различни начини (използвайте си въображението)... и съм успявал да свалям момичета, затова "аз съм добро момче, а тя предпочете лошото момче-простак, следователно - всички жени са к'урви и харесват лоши момчета, а аз понеже съм добро момче, затова съм сам" е невалидно и проблема си е във вас (и е сериозен).
Иначе не разграничавате много понятията, пък и различни хора влагат различен смисъл в думата "простак".
Написала съм какво.
Дриймърката го обясни доста добре. Не говорим нито за шут, нито за темерут. Поведението, което аз съм описала, е само за пред близки хора, защото обобщението "други хора" не върши работа тук. Не ми допадат постоянните простаци или постоянно сдържаните. И двете са крайности. За мен е еднакво тъпо да се държи като олигофрен пред нашите или да е сухар пред хора, с които прекарва часове всеки ден. В приятеля си оценявам това, че идеално преценя кога и как може да се държи, с кого и как да се шегува и т.н.
Също нямам това предвид. Тия бунтарчета винаги са били на мода и винаги съм гледала на тях със снизхождение.бунтар, който обича и уважава само тях
Този път май успях да се обоснова по-добре, подозирах, че след първия ми пост ще има въпроси.
Мхм. Богатство е да знаеш кога как да се държиш.
Абеее... в 99% съм съгласна с вас двете (Пантерката и ДД), но ако ще да е пред най-близките си хора и родни братя, ако си изкара патката да пикае през терасата, би ми паднал в очите доста. Камо ли после да го целувам. Както и да е, де. Това си е моя мнение. Не задължавам никого с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някои момичета търпят умишлено просатщината за да са добре материално и се унижават като я търпят и върху себе си.Има други, които сред приятели в шеговит тон я обожават и други които в леглото обичат простащините,цинизмите, вулгарността.Аз мога да се определя като сдържаните в компания на по не близки за мене хора и като лек циник в приятелско обкръжение, но без да преминавам една мисловно поставен аот мене граница.За да се държи така трябва и да познаваш много добре хората с които си и да знаеш те докъде не биха се обидили.Колкото до пикаенето през терасата е супер смешно и отблъскващо и те прави не велик, смешник!
Вива канари...!!
Забелазал съм,че момичетата харесват момчета,които се държат естествено...
Зависи от момичето на мен специално са ми противни такива момчета които отчаяно търсят внимание с простотиите си...!![]()
Ти се шегуваш, ама доста момчета са ми казвали, че момичетата сме били завиждали, че си нямаме определени органи... имаше и една подобна теория на Фройд. Осъзнах, че наистина ми се иска да не зависех от обществени тоалетни и прочее и да ми стига едно дръвче, за да съм доволна :ДДД
Да така е,все пак първо виждаш външността.Предполагам,че и при жените е така ,някой да им грабне окото...Мен ми допада след това обаче характера да ме грабне-красота,чар,привлекателнос т-Ок,все хубави неща,но ако поведението е кофти това вече,не е ОК поне за мен.Дълга тема,която май не е за обсъждане в тази тема.
Така, да обобщим.
В спора имаше две страни - привърженици на "просташкото поведение" и на сухарите.
Реално никой тук не успя да дефинира понятието "просташко държане". Това е държане на човек със селски манталитет и липса на такт.
Повечето тук се опитаха да опишат мъж/момче, който трябва да знае как да се държи в различни обкръжения.
Не, умните жени/момичета, не харесват манталитета на "хванат от къра селски бек, който се прави на турбо гражданин", НО тези жени, които аз познавам не харесват и сухари. Не сте били обичали груби бъзици, да, да. Не обичате грешно поднесени груби бъзици. Нека срещу вас застане Джеймс Бонд и ви поднася грубите бъзици със стил и точно, когато им е момента, дали няма да ви омекнат капачките. Направо ще се разтопите. Важна е златната среда. За мен определението "простак" никога не е било обидно и никога не съм го свързвала с високопланински гражданин. Всички хора тайничко са простаци и се държат просташки. За кралицата на Англия поведението на доста хора ще е просташка, ами липса на етикет. Аз също съм простак и не го крия, забавляват ме по-груби изцепки, когато са поднеси както трябва и в точния момент.... отплеснах се.
Индивидите от женски пол със силно ограничен обем на сиво вещество, може и да се радват на бековете и тяхното държане, но истинската жена- не. Истинската жена харесва много пластовия мъж, който владее перфектно момента и своята публика. Жалко, че такива мъже са рядкост.