- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата харесват простаците?
Ето определена случка.
Иван Ласкин "нарита" Никол и Светлана Василева
Чепатият актьор Иван Ласкин не пропусна да се заяде по време на участието си в шоуто „Черешката на тортата".
Театралът показа слабост нападайки словесно най-напред финалистката в "Мис Плеймейт" Светлана Василева, а след това се "прехвърли" на невинно красивата Никол Станкулова, лице на "Времето" по Нова телевизия и модел на „Ивет Фешън".
Още в началото Ласкин заяви, че никога не би седнал на маса с хората, с които е в момента. В това лице той имаше предвид освен Никол Станкулова и плейбойката Светлана Василева, явно и астроложката Оксана Станчева и водещият Витомир Саръиванов.
"Лошото момче" в бг киното "нарита" безпощадно скандалната Светлана Василева, която видимо се спече и през цялото време мачкаше пръстите на ръцете си и ръкомахаше. "А ти защо си с толкова много грим?", изцепи се Иван обяснявайки, че в театъра наричали това "прекалено много пастет". Той добави и следното: „Опознах те в интернет и трябва да кажа, че беше впечатляващо!", на което моделката отвърна, че това, което се пише за нея, не било нейното истинско аз.
Ласкин не пропусна да я контрира с думите: „Как не е? Това беше твоят задник!" Плейбойката се опита да омекоти разговора обяснявайки, че жълтата преса често си измисля факти за нейния начин на живот, но и този път актьорът не й остана длъжен с коментара си, че имал толкова книги на Достоевски непрочетени, и не му остава време да чете клюкарските издания.
„Момичето имаше завидно търпение на поведение, за което я поздравявам", подигравателно подхвърли Ласкин. Той я засегна и за силикона. „Това което виси под носа ти, не е ли силикон?" Светлана призна, че е така, но с допълнението, че ако театрала опита устните й ще остане впечатлен от усещането и тръпката. „Едва ли!", контрира отново актьорът.
„Когато има кавалери на масата, те трябва да се отнасят кавалерски. Дори и на мен ми дойде в повече поведението на Иван. Има граница, която не е хубаво да се преминава", констатира в разгара на предаването Витомир.
Ласкин, който явно с поведението си прояви комплекси, не се задоволи само с нападките към Гонзовица (както наричан Светлана в средите). Той прехвърли атаките си срещу Никол Станкулова. Звездата от „Васко да Гама от село Рупча" се опита да бъде оригинален с въпроса си към манекенката: „Защо пишат за теб жълтите вестници?"
Никол отвърна с висок тон: „Защото няма за кого друг!" Ласкин обаче продължи с критиките си: „Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич!" Синоптичката на Нова телевизия също подкрепи думите му с това, че на медиите не им е работа да се занимават с нея, което пък беше прието от него като изтъкване на проблем.
„За няколко дена в жълтите писания се случи следното. Първо имах часовник за 26 000 евро, а на следващия ден имах гадже клошар. Защо не напишат нещо свързано с работата ми, да кажат например, че не водя правилно прогнозата или друго нещо, което се вижда", заяви хубавицата с визия на кукла Барби. Ласкин обаче не й замълча и този път: „Защо го изтъкваш като в окото ти аз видях лек привкус на желание да си известна и че е важно да се пише за теб в жълтата пресата?"
Опитите на хубавицата да се защити за пореден път завършиха катастрофално. „Защо мислиш, че аз съм глупава? Имам много качества, които доказват обратното." Актьорът от „Дунав мост" шеговито поиска списък, който да одобри. Чашата за Никол обаче преля и тя нервно попита събеседника си: „На теб какво точно ти доставя удоволствие, за да се заяждаш с 20 годишно момиче?" Питането й обаче беше подминато от Ласкин, който каза само: „Не можеш да се пребориш с чичо!" и обеща в четвъртък отново да "нарита" събеседничките си! Зрителите също недоумяваха от конфликтното му поведение и се попитаха дали с такива обноски гали егото на съпругата си - младата актриса Александра Сърчаджиева.
Е, как се държи?
Не давате подходящи примери.
Държал се е неподходящо за ситуацията с цел да си вдигне рейтинга. В шоубизнеса е така.
Държи се нормално. И го боли какво мислят за него. Трябва ли един мъж да се нагажда според ситуацията? Трябвало ли е Ласкин да им се усмихва, да говори с тях за силикона им?
Ами, да де. Именно преценката на един ЧОВЕК (не само на мъж) кога да се държи като простак и кога - културно, говори много за него.
Не, но винаги има елегантен шанс да излезеш от ситуацията.
Пак казвам, че тия примери не са уместни. Може да е написан сценарий, за да се вдигне рейтингът на шоуто, може героят на нашата дискусия да е решил да се прави на оборотен и сам да си вдига рейтинга... много варианти са възможни.
Е, като сме тръгнали да описваме типовете мъже, нека и аз да се опитам да опиша няколко:
1 Поклонника на шефа. Този тип е сгазван от всички, прави всичко само и само да задоволи своя шеф и да получи така мечтаното повишение и 100 лева отгоре.
2. Мъжът под чехъл - прави всичко, за да може жена му да се чувства комфортно. Неговите принципи биват прегазени от нейните и в общи линии губи свободата си.
3. Разбирачът с малко сиво вещество - той знае всичко, но никога няма доказателства за това, което казва. Следва принципа ЕЖК(една жена ми каза).
4. Душата на компанията - изяжда се от яд, ако някой му вземе ролята. Неговата цел е да забавлява другите, там се чувства себе си.
5. Критикът - той търси начин да злепоставя другите, за да печели точки на техен гръб. Има страхотен потенциал, но го опропастява в нападки към другите вместо личностно развитие.
6. Непукистът - той прав всичко, защото така иска. Не го интересуват нито резултати, нито каквито и да било причино-следствени връзки. Не го интересува нищо. Решава да се напие - отива и се напива. На моменти е страхотен, друг път може да провали всички около себе си.
7. Истинският мъж - той не е описан никак си. Той е себе си. Има си трески за дялане, не е идеален. Не можеш да поясниш какъв е чрез дадени ключови думи, защото той е колкото еднакъв с останалите, толкова и различен.
Зигмунд Фройд ряпа да яде пред мен, хаха. Като ми прищрака вечер и големи съждения, голямо нещо.
P.S. Не гарантирам точността на описанието си, това е лично мое мнение, не съм правил проучване сред 2000 американци.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Абсолютно точно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
само дето грешен отбор си избрал![]()
Не...не е вярно.
Никога не бих пикал през балкон.. пред момиче. Като малък го правех. Не ми харесва.
Простак, простак.. сложно обяснение. Ако разбираш човек, който псува всеки и крещи - не съм аз. Ако разбираш нахален човек, който досажда на момичетата, хили им се, бърбори им, и се клати весело, весело с шише в ръка - аз съм.
Ако съм в приятна компания зная какво да правя и как да се държа. Ако хората не ми харесват въобще не ми пука за тях и се държа както си намеря за добре.
Добре на мен вчера едно момиче ми каза, момичетата харесват момчета които се държат студено с тях и един вид лошо, аз и отвърнах, че не мога да се държа така с жена и съм мил (е не като путка) Още не мога да разбера какво имаше в предвид..
Харесвам да е простак и циник докато правим секс.
Може би в този случай синоним на ,,простак,, е ,,лошо момче,,. Това не е тайна, че повечето момичета си падат по лоши момчета, но повечето притежават вулгарно и просташко поведение. Когато момичето порасне и се усети, спира да се занимава с такъв тип.![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Никакъв шанс да ми направи впечатление такъв индивид... Да ме е срам да излезна пред хора с него.
Трагедията е пълна...
http://www.youtube.com/watch?v=A-QKqcYuj60
-Простаци.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3jSchGlGWY
-Простак.
2та клипа по-горе показват идеалното олицетворение на думата 'простак'. От там нататък всичко може да се опише с по-точни думи. Има безброй много хора, които принципно не са 100%-ови олигофрени, но за да бъдат център на вниманието се държат като такива (пример - да тичаш гол в стая пълна с хора и да си размяташ х*я в лицата им. Лично съм го виждал това, и въпросния човек направи ...добро впечатление на част от хората, а другата част искаха да го пречукат.) Според мен авторката на темата не е имала предвид такъв тип простак, а по-скоро някой, който нарочно се държи изключително зле с жените, защото си мисли, че така ще им се хареса повече. Всеки с 2 капки мозък в главата ще се досети, че всяка жена, която хареса такова поведение, едва ли ще има по-високо IQ от това на галош... Но в крайна сметка, щом на въпросното момче му стига дотам акъла, че да си мисли, че това е най-добрия начин да впечатли нежния пол, А щом въпросното момиче му се връзва - they're the perfect match.
Винаги е имало такива хора и винаги ще има.
Имам еди хипотетичен въпрос, защото мисля, че се квалифицирам в категорията простак, но искам да разбера нещо...
1. Работата ми е такава, че непрекъснато водя делови срещи с различни хора и към всеки подхождам по индивидуален начин - с някои е строго делово, а с друг си говорим за литература, с трети си говорим цинизми. Това просташко и отблъскващо ли е?
2. Ще прозвучи нескромно, но трябва аз да го кажа, защото трябва да си задам въпроса, но някой от познатите ми от форума може да потвърди или обори тази самооценка, та:
- Човек съм, който може да говори и да бъде център на вниманието, демек сладкодумец. Мога да си подбирам думите много внимателно, но мога и да кажа някоя обикновена дума по начин, който да накара и таксиджия да се задави и изчерви. Простак ли съм и това отблъскващо ли е?
Окей,
но ти можеш да ме "хванеш" в частна ситуация, където например говоря някакви простотии (това много го обичам) и ще си извадиш съответното заключение
това беше към дизапойнтиддриймър
едит:
а също и да си призная - след тежък ден в бачкане обичам да говоря простотии и да се съберем с приятели и да дрънкам как съм "разклатил каляската" на еди коя си или как някакъв шибан гъзогъделичкач ме е засякал на път за работа.![]()
Последно редактирано от Oldschool : 01-08-2013 на 14:52
Харесвам интелигентни мъже. Таргет групата е доста по-различна от млади пушки, които тотално нямат идея къде се намират.
Съответно, един интелигентен мъж знае кога как може да си позволи да се държи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...