.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Фен
    Най мразим женски да ми се лигавят

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кви теми имало тук.. ;д

Най-забавното за мен е как поставяте в рамка определено поведение. Все едно, ако някой каже някой друг цинизъм, директно е простак -> поставен в рамка.

Аз съм типът човек, който ще си закопчае копчето на сакото, когато става от маса и случаят го изисква, ще използва правилно българския език, без диалект, ще говори на различни теми и ще си изказва собственото мнение и в хода на разговора и спрямо ситуацията, ще си затвори устата и ще преключи темата, защото ще знае, че не е нужно повече да се обсъжда, за да не се стигне до излишни спорове. Когато привърши с яденето, ще си постави приборите навътре в чинията, на един определен градус, ще развърти чашата с вино, ще я подуши и негласно ще се направи, че разбира от вина. Няма да се самоизтъкне с думи, а по-скоро ще е леко скромен в думите, но действията ще издават, че не става дума за от най-скромните хора. Ще седне с интелигентната майка на приятелката си на маса и ще се държи уважително с нея, ще я изслушва и ще говори на най-различни теми с нея, след което ще благодари за вечерята и ще излезе с приятелката си навън.

След което следва трансформацията. Той ще се види с Юлиан, Гошурата, Жоро сикс и КоцЕто, пък може и с Даниел, Чеченеца или Калоян и пр., ще изпие половин литър водка, изпуши кутия цигари и ще се насере от простотия и пиенье. Ще започне да дрънка на шопски и дупнишки, от време на време, и ще отиде в кенефа с Юлиан да кръстосват шпаги(пикаят) докато си говорят проникновености за жените. Ше излезе от кенефа и ше каже Гошураа, Курвооо, ше зададе ритуалния въпрос; Има ли мАже в тая стая? Пий на Х. След тежко изкараната вечер, ще провери дали приятелката му има сили за трети (четвърти) път и ако има, ще правят 30-40 минутен пиянски секс, тъй като знаете, че от алкохола по-бавно се свършва. На сутринта ще отидат всички задружно до най-близката кръчма и ще ядат шкембе и бира.

Това какъв ме прави, според вашите категоризации и рамкиране?
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Всеки има доза простак у себе си, просто трябва да знае как да я използва.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на pandabear
    Обичам интелегентната простащина, мноу ясно.

anonymous708973
    Guest
    Обичам, когато ми четеш мислите

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Не! Някои еб*иви момиченца може да го твърдят, но на никоя жена не би се харесало мъжа до нея да се държи като свиня и да демонстрира явно неуважение към нея. Аз не бих изтраяла такова отношение и 10 мин.
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от umri
    По този ти пост и постовете, които помня от едно време, когато обитавах тези раздели, бих казала, че те прави забавен и интересен. Аз съм сигурна, че половината оттук ходят с простички момчета, ама важното е да не им се изплъзне случайно някоя нецензурна дума, че ще им лъсне бедният речник. Човек трябва да умее да се държи адекватно спрямо хората, с които общува.

Ако изляза с момче, а то се държи, все едно е излязло на бизнес вечеря с шефа си, ще ме отблъсне тотално. Напоследък обаче забелязвам, че преминаването на границите на простотиите ме дразнят повечко.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mir4eto93 Виж мнението
    Не! Някои еб*иви момиченца може да го твърдят, но на никоя жена не би се харесало мъжа до нея да се държи като свиня и да демонстрира явно неуважение към нея. Аз не бих изтраяла такова отношение и 10 мин.
    Момчето или те уважава, или не и е хубаво да го разбереш навреме. Замаскирайки неуважението си зад красиви, досадни и клиширани думички, без никаква стойност, могат да навредят далеч повече на едно неизградило се все още момиче.
    А в темата не видях да се говори за това момчето да псува, обижда и бие момичето.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да говориш от време на време цинизми не те прави простак. Не мисля, че в нашата възрастова граница има хора, на които не се е случвало да кажат к*р, п*тка или някоя псувня. Не е простак някой, който от време на време цепи по някоя глупост. За мен простащина са всякакви действия, които по един или друг начин се явяват несъобразителност спрямо околните. Примерът с пикаенето от балкона - не мисля, че ще ми е приятно да обикалям с детето ми да търся някой вход един ден и да ми се изпикае някой на главата. Други: крещенето в рейсовете и псуването на висок глас на обществени места, тези, които минават с колите си с бясна скорост през локви и опръскват минувачите от главата до петите, а после дори не се извиняват, хората, които всяка вечер надуват чалгата (или кой да е друг стил) на макс, докато хората от долния етаж учат за изпити, приспиват си бебето или просто искат да си починат от работа. И прочие. На много хора се е случвало да направят нещо такова веднъж-2 пъти, ок. Понякога си има и причина. За други си е начина, по който разбират нещата и си живеят живота така. Това вече са простаци.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Примерът с пикаенето от балкона - не мисля, че ще ми е приятно да обикалям с детето ми да търся някой вход един ден и да ми се изпикае някой на главата.
    Става въпрос за тераса на първия етаж :д

Фен
    Пича иска да олаби кво толкова

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Кви теми имало тук.. ;д

Най-забавното за мен е как поставяте в рамка определено поведение. Все едно, ако някой каже някой друг цинизъм, директно е простак -> поставен в рамка.

Аз съм типът човек, който ще си закопчае копчето на сакото, когато става от маса и случаят го изисква, ще използва правилно българския език, без диалект, ще говори на различни теми и ще си изказва собственото мнение и в хода на разговора и спрямо ситуацията, ще си затвори устата и ще преключи темата, защото ще знае, че не е нужно повече да се обсъжда, за да не се стигне до излишни спорове. Когато привърши с яденето, ще си постави приборите навътре в чинията, на един определен градус, ще развърти чашата с вино, ще я подуши и негласно ще се направи, че разбира от вина. Няма да се самоизтъкне с думи, а по-скоро ще е леко скромен в думите, но действията ще издават, че не става дума за от най-скромните хора. Ще седне с интелигентната майка на приятелката си на маса и ще се държи уважително с нея, ще я изслушва и ще говори на най-различни теми с нея, след което ще благодари за вечерята и ще излезе с приятелката си навън.

След което следва трансформацията. Той ще се види с Юлиан, Гошурата, Жоро сикс и КоцЕто, пък може и с Даниел, Чеченеца или Калоян и пр., ще изпие половин литър водка, изпуши кутия цигари и ще се насере от простотия и пиенье. Ще започне да дрънка на шопски и дупнишки, от време на време, и ще отиде в кенефа с Юлиан да кръстосват шпаги(пикаят) докато си говорят проникновености за жените. Ше излезе от кенефа и ше каже Гошураа, Курвооо, ше зададе ритуалния въпрос; Има ли мАже в тая стая? Пий на Х. След тежко изкараната вечер, ще провери дали приятелката му има сили за трети (четвърти) път и ако има, ще правят 30-40 минутен пиянски секс, тъй като знаете, че от алкохола по-бавно се свършва. На сутринта ще отидат всички задружно до най-близката кръчма и ще ядат шкембе и бира.

Мале ти си бил такъв мъж, че заради теб направо ще обърна резбата от воле.

Едит: Ласкин, никога не се е държал просташки в нормална обстановка, казвам го от по-близки наблюдения, не забравяйте че все пак е актьор.
    Последно редактирано от draid : 01-10-2013 на 14:24

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Мале ти си бил такъв мъж, че заради теб направо ще обърна резбата от воле.
    Едит: Ласкин, никога не се е държал просташки в нормална обстановка, казвам го от по-близки наблюдения, не забравяйте че все пак е актьор.
    Я да не бараш.

Едит: Мда, и аз това казах, ама не, та не...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Голям актьор, да припаднеш направо. Несъобразителен, нагъл, че на всичкото отгоре и грозен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Голям актьор, да припаднеш направо. Несъобразителен, нагъл, че на всичкото отгоре и грозен.
    Ааа не го познавате, не говорете !

Мъжът ми трябва да бъде малко по-"простак" от мен, но да си знае границата и къде и кога точно може да си го позволи. Понякога е секси наистина да усетя, че е мъж, че е по-груб и силен от мен. Но ако се изцепи пред майка ми директно излита. На моменти трябва да е ако искате го наречете простак, на моменти английски джентълмен.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-11-2013 на 06:29
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    К*рвите може и да ги харесват, защото са една и съща калпава стока, но едва ли една жена, която е от класа и си "знае цената" ще тръгне да се занимава с простаци
    така е. Простаци, ку*ви и кифли навсякъде. Нормално е да се намират по-лесно.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ааа не го познавате, не говорете !
    Не ми и трябва. На мен ми е достатъчно това, което съм виждала от него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на magita
    Има огромна разлика в т'ва да си простак и т'ва да си адски забавния тип, които счупва от смях всички наоколо...
    Винаги са ме отвращавали простаците
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

biurokrat
    Guest
    Простак да,но не и селянин или вулгарен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако е такъв и в реалния живот, отиде конят в реката.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако е такъв и в реалния живот, отиде конят в реката.
    Няма нищо общо с тва дето гледате, като цяло е много интелигентен

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от biurokrat Виж мнението
    Простак да,но не и селянин или вулгарен.
    Аха да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си