.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив

Боядисване на косата

Искам да си боядисам косата по ето този начин http://prikachi.com/images/645/5688645Y.png (номер 2), само че косата ми е доста тъмно кестенява и не знам дали ще хване, а не ми се иска да я обезцветявам или там каквато процедура се минаваше, за да постигнеш по-светъл цвят като при изрусяване .. Дали боята ще хване и без това благодаря предварително
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Доста се съмнявам. Няма да хване

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Едва ли.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив

значи трябва да се обезцвети, а доколкото знам това много изтощава косата..
    благодаря все пак..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Просто цвета е много светъл. Ако искаш традиционно синьо, можеш да пробваш с коректор. Или супер изсветляваща боя, но и тя вреди. Впрочем ако го нямаше този проблем, че косата ти е прекалено тъмна с каква боя щеше да се боядисаш? Цвета е интересен какъв нюанс е?

Нищо коой знае какво няма да и стане от едно изсветляване ...

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Не знам с каква боя, предполагам щях да оставя фризьорката да се оправя, аз не съм много запозната с тези неща може и да не изтощава много, не знам, ама аз много си пазя косата и не ми се иска да я съсипвам.. Ще видим, ще се консултирам с фризьорката и тя ще прецени ако трябва ще я направя с някакъв по-тъмен цвят а и на мен ми харесва не само цвета, но и как нюансите се преплитат, ако го постигне, ще е хубаво с който и да е цвят..

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Минала съм малко от този път, ето какво може да направи: мен ме обезцвети с много силен прах, защото косата ми не се даваше лесно. Използва от въпросните коректори, но не се получи и трябваше да съчетае коректор и бабешко сребро. Получи се светъл цвят, аз и това исках teal на български май се води маслено зелено. Късмет, обожавам синьо и много ще се радвам да ти се получи и да запазиш косата си! ))

Ако косата ти е тъмна, пробвай с тъмно синьо или лилаво. Вчеря бях на фризьор и едно момиче с тъмно кестенява си правеше такива кичури в краищата в тъмно синьо.Много сполучливо беше )
    Понеже аз съм русолява, бях пробвала с розово.Придава по-свеж вид. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си