- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За сайтовете за запознанства
1.Колко от вас са имали или все още имат регистрация в сайтове за запознанства?
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те?
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ?
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо?
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента?
Последния въпрос е изключително грешен. Вярно е, че повечето двойки в днешно време се запознават чрез интернет, но това не означава че традиционния начин за запознаване е изчезнал. Напротив, той все още съществува.
Нямам регистрации в такива сайтове. Никога не съм имала.
Била съм на сватба на хора, които се запознали чрез сайт за запознанства. В момента са женени от 7 години и имат две деца. Мисля, че все повече и повече на възраст необвързани хора ги използват. Младежите между 20-28 не ги използват, но все пак завързват връзки чрез интернет. Доказателство за това е този форум.
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те? много
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ? да със свястно момиче
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо? да
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента? времето на родителите ми
Имах едно време в импулс. Имам във фейсбук. Като по-малка тролвах загорелите батковци в чатовете на абв :д
В известна степен предпочитам запознанствата по интернет. Харесва ми, че ситото е голямо още в началото. Не губиш време да излизаш с даден човек, да не си допаднете в какъвто и да е смисъл и да си разочарован после. Винаги имаш някаква информация за човека, ако сте се "запознали" по интернет.
Конкретно със сайтовете за запознанства нямам опит.
2.ми като по-малка имах в импулс..;дд...до преди 2 седмици имах и във фейсбук, но си изтрих регистрацията
3.мне.
4.да и то голяма за жалост...аз мисля,че от една страна е добре, защото можеш да възобновиш контактите си и да ги поддържаш, но от друга социалните мрежи(специално фейсбук) толкова много ни ограничават...
5.честно казано сега ми харесва, имаме доста повече възможности, но за жалост поколението ни е супер тъпо(по-голямата част)..
Фейсбук ако се брои. Романса не знам дали ми е активен още. Толкова.
Ми... не точно. Вярвам че е възможно да имаш сериозна връзка от сайт за запознанства. Положително настроен съм.
Да, според мен играят роля, щото можеш да отсееш една камара хора още на третото съобщение. Което превърнато в традиционни срещи е поне 4. Спестява време и доста по лесно хората се опознават.
Предпочитам първо онлайн, после реална среща. Ако мога да си спестя време - бих го направил.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1.Колко от вас са имали или все още имат регистрация в сайтове за запознанства? Нямам и не съм имала.
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те? -
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ? -
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо? Много хора ги ползват, защото е лесно да се запознаеш с някой, да го 'заговориш', а доста хора имат проблем с комуникацията на живо.
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента? Аз съм си намирала гаджета в интернет, случвало се е, но не и в такъв сайт. Иначе предпочитам на живо. А и към момента не е казано, че хората се запознават само в мрежата... просто там май става по-лесно. Не знам. Аз обичам на живо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те? - Имам фейсбук и туитър в момента. Преди години имах регистрация в aha.
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ? - Сегашната ми връзка. Ако не беше фейсбук всъщност никога нямаше да се запознаем.
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо? Да. Не знам защо, но е феномен, всички са се вманиачили в профилите си и какво има там доколкова, че се плаша понякога.
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента? - Не е като и в днешно време да не се запознаваш с хора по събирания, просто кръгът се разширява. Определено днешните дни ми се виждат по-привлекателни.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
1-Имал съм в импулс и онова муцунки ли какво беше,ако и фейсбук се счита - там имам още
3-Не.
4-Не особено,простата истина според мен е че малко хора биха даже обърнали внимание на някой непознат да им дава приятелство и изведнъж да каже "ей,какво става?"
5-Запознавания по събирания-та сега е нещо като геройство да отидеш ей така случайно да се запознаеш с някого в кафе или нещо такова без 10 други да те зяпат,да си мислят,че си странен/луд и този/тази,с която се запознаваш да му/й е супер сконфузено.
Мое мнение![]()
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Само за мен ли фейсбук не е сайт за запознанства?
1.Колко от вас са имали или все още имат регистрация в сайтове за запознанства?
- Имах, да.
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те?
- В два сайта. Преди 5-6 години имах в aha, до преди 1-2 години имах в dark-date. (запознанства из метъл, рок, въобще по-хард средите)
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ?
- Сериозна връзка не съм имала, но завързах страхотни приятелства. В aha успях да попадна само на 1 свестен човек, с който дълго време бяхме много добри приятели. В dark-date се запознах с ужасно много хора. Интересното на този сайт беше, че регистрираните не бяха там с цел срещи, тъпи свалки и т.н., а просто търсеха още хора със сродни разбирания, вкус за музиката, което е много хубаво. Там се запознах с много хора от собствения ми град, които не бях виждала преди. Започнахме да излизаме в общи компании. Абе от сайт до сайт си има разлика.
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо?
- Съвременния човек е ограничил живия контакт и комуникира най-често чрез онлайн чатове, сайтове, програми... Всички сме виждали колко трудно им е вече на хората да завържат разговор очи в очи с някой, но нямат проблеми да го сръчкват по 5 пъти на ден във фейсбук. Няма нищо лошо в интернет общуването, но е жалко, че по-младите/малките го възприемат като единствен начин за общуване.
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента?
- Сега също никой не ни спира да се запознаем с някой по събирания, чрез приятели и т.н.
И тяхното време и нашето време имат много минуси и много плюсове. Не искам да избирам, нито мога, ако ми се наложи. Факт е, че живеем във време на развиващата се технология и ни се налага да се спряваме и привикваме към него.
И спря да се върти за миг земята..
1.Колко от вас са имали или все още имат регистрация в сайтове за запознанства? Вече по малко имам
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те? Еми във 5-6 сайта
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ? Да и трая точно две години
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо? Много играят, защото в нета е едно реалността е съвсем друга.По хубаво от живия контакт няма а не в нета.
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента? Предпочитам навън да се запозная някъде на събиране където работя и т.н
от колкото пак казвам в нета.
Имах преди в импулс и в аха регистрации, ама никога не съм ги взимала насериозно. Точно в такъв сайт не съм попадала на момче, което да ми допадне. Случвало се е и да се създаде хубава комуникация, но само толкова. Някак е много нагласена цялата история с точно тоя тип запознанства. Форумите са вече нещо друго, там хората влизат основно с цел разнообразяване/обмен на инфо/разпускане, контактите не са чак толкова оживени и няма някаква специална цел, което предполага сякаш по-непринудено развитие, ако си допаднете с някого.![]()
1. Всички имат/са имали, който отрича значи лъже.
2. Ако говорим специално за сайт за запознанства - в 1, ааа и в още 1 ама там не влизах почти и набързо си изтрих рега. После си изтрих и рега в другия сайт, но тва е друг въпрос.
3. 1 връзка от такъв сайт - не беше кой знае колко сериозна, още повече предвид, че беше от разстояние...
4. Играят роля за хората, които искат лесни и бързи свалки, но за мен тези сайтове са пълен булшит.
5. Предпочитам времето, в което живея - но определено хората да не са такива изроди както е в момента.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
2.В колко сайта сте имали/имате регистрация?Кои са те?Имам аха и уинк,ама влизам 1 път в годината...фейсбук и туитър не са точно сайтове за запознанства,така че не ги броя
3.Намирали ли сте си сериозна връзка от там и ако да,то колко време е била ? Точно от сайт за запознанства никога.Запознавал съм се с момичета от фейсбук и по форуми,но никога от сайт за запознанства
4.Според вас тези сайтове играят ли роля в живота на един съвременен човек?Защо?При положение че 98% от младежта си изкарва по няколко часа в интернет и в такива сайтове..явно има
5.Какво предпочитате - времето на родителите ви,когато са се запознавали по събирания,приятели и тн ИЛИ времето,в което живеете в момента? Кое е по добре не знам,но аз предпочитам да се запознавам на партита..
>>DjBelev<<
1)Имах
2)Импулс и Аха
3)Не
4)Интересно е да си пишеш с някого,когото не познаваш,но така или иначе,ако не е от твоя град нищо няма да стане.Евентуално ако сте от един и същ може да излезете и пак не е гаранция за нещо.
5)Предпочитам преди,каквото е било.В днешно време всичко е толкова зле,че няма просто накъде повече.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!