Понеже и на мен ми е скучно ще отговоря сериозно

[1.]
Какъв ви е телефона? iPhone 4s 64GB
Кога и за колко пари го взехте? преди някакви месеци, а парите бяха тогавашната му ритейл цена
Харесвате ли го? всъщност да
Струва ли си? писна ми от андроиди и техните проблеми, затова се насочих към по-затворената, но user friendly iOs
Ако не този, кой бихте искали да имате? Защо? - засега не искам друг, този си върши перфектно работата
Кой телефон смятате за най-добър от тези, които сте имали? всичките са били добри за времето си и са си вършели работата чудесно, но най-стабилния ми беше една нокия 5140 и N-gage QD-то
А кой от тези, които не сте, но искате да го притежавате? ми, не се сещам за такъв

[2.]
Предложения за хубави таблет или лаптоп на разумни цени?

какво е разумна цена и какво е хубав лаптоп - много е неясен въпроса

[3.]
Имате ли любимо ястие от чужда кухня? Защо? обичам да опитвам непрекъснато нови неща, но от чуждата кухня - марокански кус кус
А какво бихте искали да опитате? Защо? не се сещам вече какво не съм опитвал, но искам да пробвам
Кое ястие не харесвате/мразите най-много? Защо? еми има и някакви гадни неща, ама не харесвам кьополу например

[4.]
Идеалния ви тип момче/момиче? Описание(характер + тяло/лице)
По какъв тип момчета/момичета си падате - слаби, нормални или закръглени?
Любим тип облекло за срещуположния пол? Защо?

мех, не ми се мисли тук.. май няма стереотип и всеки може да ми хареса или да не ми хареса, комплексно е