[1.]
Какъв ви е телефона? Samsung Chat 335!
Кога и за колко пари го взехте? В края на миналата учебна година за 190 кинта, ама вече е по-евтин.
Харесвате ли го? Пълна тухла е, ама е точно квото исках и се радвам, че е тъп.
Струва ли си? Зависи дали тва искаш, за мен си струваше.
Ако не този, кой бихте искали да имате? Защо? Някой от по-старите модели Блекберита може би, щото са подобни, но качествени.
Кой телефон смятате за най-добър от тези, които сте имали? Всичките са мнол яки cheep-ass телефончета.
А кой от тези, които не сте, но искате да го притежавате? Ми, не ги знам в момента кви са моделите.

[2.]
Предложения за хубави таблет или лаптоп на разумни цени? Не Епъл, само това мога да кажа.

[3.]
Имате ли любимо ястие от чужда кухня? Защо? Нямам, твърде много неща обичам да ям.
А какво бихте искали да опитате? Защо? Истинско суши, щото опитах сушито на една от моя випуск и доста ми хареса, но не знам дали е било много леджит.
Кое ястие не харесвате/мразите най-много? Защо? Няма да се сетя, почти всичко обичам да ям.

[4.]
Идеалния ви тип момче/момиче? Описание(характер + тяло/лице) Не се занимавам с такива работи.
По какъв тип момчета/момичета си падате - слаби, нормални или закръглени? За мъжете външният вид не е баш важен, а пълничките момичета могат да са мноу яки. Кефят ме момичета с къси крайници.
Любим тип облекло за срещуположния пол? Защо? Скромно. Щото не трябва да се контят, щото са мъже.