[1.]
Какъв ви е телефона? Nokia c6, малко преди тва бях с galaxy s3, но му беше счупен екрана и го продадох dafuq
Кога и за колко пари го взехте? За 800 лева някъде, преди година и половина може би ;d
Харесвате ли го? само клавиатурата
Струва ли си? Не
Ако не този, кой бихте искали да имате? Защо? Не знам, не съм по телефоните.. стига ми да говоря по него и когато ми е скучно да влизам тук-там
Кой телефон смятате за най-добър от тези, които сте имали? galaxy-то, ама е много голям и все едно държа поднос до ухото си
А кой от тези, които не сте, но искате да го притежавате? Мразя да си купувам нови телефони
[2.]
Предложения за хубави таблет или лаптоп на разумни цени? Лаптоп - HP, таблет - за кво ти е? не си струва въобще..
[3.]
Имате ли любимо ястие от чужда кухня? Защо? Китайско <333 сякво <33 Щото е вкусно <3
А какво бихте искали да опитате? Защо? Суши, щото не съм опитвала, лол ;d
Кое ястие не харесвате/мразите най-много? Защо? Пръжки с лук Не е нужно да казвам защо, то си се знае
[4.]
Идеалния ви тип момче/момиче? Описание(характер + тяло/лице) Характера да не е като моя, че тогава вече се избихме.. Иначе нямам особени критерии. Да не е слаб, да има черна коса и зелени очи. А, да и хубави устни да има и косата му да е нормално дълга като за момче. <3
По какъв тип момчета/момичета си падате - слаби, нормални или закръглени? Нормални
Любим тип облекло за срещуположния пол? Защо? Дънки + риза или някаква яка тениска и суичър + кецове.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\