Такаа...
Анкетата приключи и се самозаключи.
И сега дойде реда да пусна обещаната по-рано "бомба"!
За мен
ФИЛМЪТ -
Смотаняци , е сред най-добрите комедии за края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век. Но пък да си призная - беше ми супер интересно какво ще се напише в тази тема.
Да, признавам си, че така усърдно подходих и замаскирах всъщност истинския въпрос, че човек трябва да е супер досетлив, за да схване за какво всъщност питам.
Но пък и не е като да не съм дал жокери!
1. Ако въпросът бе стандартен - нямаше да си правя труда да изпиша думата "Смотаняци" с главно "С".
2. Нямаше да напиша и думата в курсив (за по-младите и незнаещи - това е когато текстът е наклонен на една
страна ).
3. И може би най-подсказващ жокер - ситният текст в основополагащия темата текст (цитат от един сериал -
Туин Пийкс / Twin Peaks ) : "Совите не са това, което са!" - разбирайте: запитвам не това, за което питам...
Общо взето това бе една закачка от моя страна с по-красивата част от потребителите в този форум - дамите. Признавам си - идеята може би не беше/е достатъчно оригинална, но това ми хрумна - това направих.
И ако има все още желаещи да отговарят - Харесвате ли продължението на филма, т.е.
Смотаняци 2 ?
А да - на който/която не му/й се вярва за това, че съм подал жокери още в началото - вижте първия ми пост (може и по-долу):
"Бомбата" падна и унищожи всичко и всеки...
P.S.: Жалко само, че ShtrudeL и nymphadora не изразиха желание за участие. :/