.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на zoreto

Smile "Замяна" на лекарство?

Здравейте, проблемът ми е следния.Бяха ми изследвания,след гинекологичен преглед, на всички полови хормони ,защото имам проблем с нередовна менструация (да отбележа на 19години съм). Всички други хормони са добре,но имам високи нива на Пролактин-а. Имам назначено хормонално лечение,но изписания ми медикамент, няма да споменавам имена, така да кажа не ми е по джоба. Има ли начин изписаното ми лекарство да бъде заменено с друг медикамент(със същите функции), но с по-ниска цена?

Благодаря на всички,които ще изкажат мнение

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Този въпрос го задай на гинеколога си. Тук никой няма право да изписва медикаменти.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Аз имам изписан медикамент,просто дали може да се замени с някой по-достъпен като цена в аптеката

Да ти препоръчаме друг, с който да го замениш, е все едно да ти го изпишем. А това няма как да стане. Отново - попитай лекуващият те гинеколог за по-достъпен еквивалент на изписаното ти лекарство.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Да ти препоръчаме друг, с който да го замениш, е все едно да ти го изпишем. А това няма как да стане. Отново - попитай лекуващият те гинеколог за по-достъпен еквивалент на изписаното ти лекарство.
    Момата пита дали въпреки, че ѝ е изписан този, може да го замени с друг. Ми не знам питай личния или пак гинеколога...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Момата пита дали въпреки, че ѝ е изписан този, може да го замени с друг. Ми не знам питай личния или пак гинеколога...
    Знам какво пита. И два пъти й казах, че трябва да си зададе въпроса на гинеколога. Тук и да кажем "Може" само ще гадаем.

Благодаря ,моля темата да бъде заключена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си