.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Секс с друга ?

Здравейте! Имам приятелка отскоро, но поради една или друга причина не можем да правим секс. Държа на нея, имам чувства към нея, разбира се, но нали се сещате, че не може без секс. Наскоро стана белята с една моя съученичка... всъщност не е станала още, но е на път да стане, тоест да правим секс с нея, просто секс иначе ще продължавам да съм с моята приятелка. Аз съм пълен идиот, но момчетата предполагам ще ме разберат... не става само ръчна. Дайте някакви съвети! Какво да правя ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.

На 16год. не можел без секс. Да, бе. Намерила се една дето е навита да ти пусне и ти да не изтървеш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Давай с другата, но после задължително разкажи на тази дето обичаш.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    така така приятел ..... който подбира - маструбира ахахахх !!! Карай си работата сам иначе ще закъсаш. Плюс това само секс нали няма да има любов и чуства ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.

На 16год. не можел без секс. Да, бе. Намерила се една дето е навита да ти пусне и ти да не изтървеш.
    mhmn
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Mr Izzy
    Дайте някакви съвети! Какво да правя ?
    Отрежи си го...
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Ако толкова държеше на приятелката си нямаше да си готов да ходиш при някоя щот' ти е навита...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Първо скъсай с момичето. Щом държиш на нея, значи не искаш да страда, затова вместо да й изневеряваш, я остави.
    После - имаш свободата да правиш каквото искаш, с която искаш.
    Вярвай ми, ще си спестиш много драми и сега и за в бъдеще.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението

Абсолютно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Кажи на твойта бързо да отваря краката и да се научи да лапа

Каква е причината, временна или постоянна ? На колко сте ? Това с оная другата за веднъж ли искаш да е, или си го представяш като нещо от сорта 'приятели с привилегии' ?

anonymous708973
    Guest
    По каква причина не правите секс?

Ако твоята стиска краката - твой проблем, преодолей го.
    Ако е по лекарска заръка и важи за един от двамата (очевидно за нея) - суперльольо ще си, ако не изчакаш момичето да се оправи.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    [QUOTE=TheBeliever;10549294]Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
    /QUOTE]

+1

Голям фен Аватара на PurpleSand
    ти изобщо държиш ли на приятелката си?
    отиваш при лесното, щот си решил ,че ти ce ебе..
    щом си с това момиче,колкото е нужно,толкова ще чакаш.. като не остави я. Просто не я лъжи , супер противното нещо
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Ами ако да речем, ти си с някоя мацка, имаш чувства към нея, а тя се ебе с други зад гърба ти и се прави, че ти е вярна? Ти как ще се чувстваш?
    На 15-16 е напълно нормално момиче да иска да изчака преди да си загуби девствеността.
    Ти НЕ държиш на нея, щом си мислиш за изневяра, особено при положение, че сте заедно от скоро. И я дефинирай какво за теб са "чувства", защото аз като имам чувства към някой, а не просто симпатии, обикновено не се интересувам от други.
    ЗАРЕЖИ момичето и си прави секс с който си искаш. Заслужава 100 пъти по-добър от теб.

Това, че с приятелката не можете да правите секс (по каквито и да е причини) не означава, че треа да ходиш при друга..

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Mr Izzy Виж мнението
    Държа на нея, имам чувства към нея, разбира се
    Айде на бас?

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Остави момичето да си намери свястно момче.
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Трябва наистина да си голям тъпак,за да спиш с друга,докато си имаш приятелка,която уж обичаш..По-добре първо скъсай с нея и тогава го прави с други.Излишно е да я залъгваш.Не можеш да си представиш колко ще я нарани постъпката ти.Защо не поговориш с нея за това?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Трябва наистина да си голям тъпак,за да спиш с друга,докато си имаш приятелка,която уж обичаш..По-добре първо скъсай с нея и тогава го прави с други.Излишно е да я залъгваш.Не можеш да си представиш колко ще я нарани постъпката ти.Защо не поговориш с нея за това?
    Подкрепям, и на мен това ми се струва правилната постъпка ако си го решил Няма нужда да тормозиш някой друг.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    "Не може без секс" ? И как го измисли? Толкова момчета познавам,които са чакали приятелките си и не са изневерявали през това време..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ако толкова държеше на приятелката си нямаше да си готов да ходиш при някоя щот' ти е навита...
    +1
    А и от два стола - на земята се пада

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Това скъпи мой се нарича изневяра !!
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако не ти е некомфортно го направи, ама от личен опит ще ти кажа, че е много лоша идея и по-добре да се откажеш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си