Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Много сте ми странни такива хора, които изпитват върло презрение към нечии навик. Убедена съм, че и ти не си светица в нещо друго. Също не разбирам как съдиш какво може да им харесва на другите и заради какво започват да правят едно или друго нещо. Много дебелото дете с шоколада ще го гледаш ли по същия начин?
Не, няма да го гледам по същия начин, защото няма да кача аз килца заради неговия шоколад. Обаче след като ще ми тровите вие здравето, да, ще имам претенции към въпросния навик. (Нямам предвид конкретно теб, ти не си от долуспоменатите)
Тук никъде не се пуши на закрито - няма дискотеки, няма барове, няма кафета. Ето това е. Който иска да си пуши колкото поиска, но не вътре, където може да пречи на другите. Но, както казах, говорим за едно узряло общество. Не бликащо от типчета твърдящи "боли ма ку*а за останалите".
И не съм твърдяла никъде, че съм светица. Но нещото, което максимално гледам да спазвам, а и смятам, че успявам, е да живея живота си така, че да не нарушавам правата на останалите по никакъв начин.

DisappointedDreamer, адмирации за последното ти изречение.

Ирти, прочети ми пак постовете от начало и ще схванеш какво имам предвид. Не ми се обяснява очевидното.