- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изсраха ми се на вратата Омг ;x
Като се прибирах и цялата врата беше полята с Някво лепкаво нещо и на него имаше 2 лайна и съм сиг че бяха човешки а не кучешки а долу на етажа имаше остатъци от тоалетна хартия ТАКА искам да попитам мога ли да изследвам лайната да видя ДНК ли ддз и да разбера кои са толкова брутални и ужасни не е за тея лайна а за тва лепкаво нещо което не се чисти изобщо и е розово на цвят моля ви кажете ми мога ли да ги дам за изследвания и вземат ли пари????а ако някои не ми вярва ще кача снимка ако искате:@@
Само ми кажете мога ли да ги дам на тестове и да ги изследвам мале само да разбера кои са
иул ... звучи ужасно ;дд амиии надали ще могат да ти ги изследват ... ноо не знам по добре направо отиди с тях в някоя лаборатория и ги помоли :ДД (ебавам се)
хаххахахахаххх ахахах![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Честно казано не ми се вярва на някой да му се занимава с тези твои ла*на
Хаха, това е най-малоумната тема на света.... Добре, дори и вземат ДНК от лайнатаКакво си мислиш - ще ги пуснат в "Базата Данни"
и ще намерат "Серачите" ли?
Хахахаха.
Много криминални филми гледаш. Когато ги изследват, трябва после човекът, който ти се е изходил на вратата да си даде нещо негово да изследват, и сравняват според ДНК. Така не става.![]()
Замисли се кой може да е бил.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пробвай ги на вкус, така може и да разбереш.
Хахаха...Не! Тва ме разби! Я пусни нЕкоя снимка, моля те.
П.С.Надали някой ще се занимава с тези лайна, ама пробвай...
TROL TROL TROL![]()
![]()
Вземат пари разбира се. Я една снимчица![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Е, нееее![]()
![]()
![]()
Дай снимка да идентифицирам виновника.