- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел с екстри *към момчетата*
Ако някое момиче, което познавате от скоро, ви предложи приятелство, базирано само върху секс без чувства, как ще реагирате?
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like you're a ghost that's haunting me
Leave me alone...
E хайде де, момчета...
It's like I'm lost
Leave me alone...
От името на всички мъже - винаги искаме точно това!Жените обаче не се навиват и затова симулираме връзки.
![]()
![]()
![]()
А аз как да подходя - направо ли да го питам или?
It's like I'm lost
Leave me alone...
Темата е сериозна,не съм модел от корица, но не съм и грозна. Тъй че ако обичате...
It's like I'm lost
Leave me alone...
Очевидно не си и хубава, за да пишеш, че не си грозна.
Напий го, направи снимки как го правите, а след това го изнудвай, за да повторите.
Да, точно смятам да направя. Благодаря за идеята.
It's like I'm lost
Leave me alone...
Зависи от отношенията ви и колко можете да си говорите. Случвало ми се е да бъда директна и да кажа на момчето, искам да сме само приятели и нищо повече не мога да ти дам от секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами не сме особено близки, не знам, не искам да го стряскам![]()
It's like I'm lost
Leave me alone...
Ами подходи с абсолютно същия въпрос към него, както подходи и към нас... Поговорете на тази тема и така ще разбереш неговото мнение по въпроса. Ако видиш, че е отворен за подобен тип взаимоотношения, постарай се да разбереш и дали го привличаш...Естествено от значение е и възрастта, така че трябва да се съобразиш и с нея.
Не е толкова сложно.![]()
Здравей , искам да ти споделя моят опит с този вид връзка .
Имах връзка с момче, година и половина , първата мми голяма лювов, както и първият ми . Разделихме се , след това имах връзка с момче с което се познавах от месец, ходихме 2 седмици, и на рождения ми ден той поиска да правим секс , аз бях достатъчно пияна , за да му позволя , уж да забравя първото момче , но не се получи . После пък се оказа, че съм му първата и много му се прави секс. а аз го зарязах , просто защото тотално вече стоя отдалечена от такива сериозни връзки . След това се появи техен общ приятел , живеещ в друга държава , идващ си през 3-4 месеца . Пишехме си всичко, имаше някакви намеци , нищо сериозно . Върна се , прекарах с него Нова година и си мислих, че това нещо ;; приятел с привилегии'' , не съществува . Напихме се , прекарахме страхотна Нова година , говорихме и решихме, че и двамата имаме полза от такава връзка , не искаме сериозни неща, пред хората сме само приятели , даже никоя от моите приятелки изобщо не знае че имам такива взаимоотношения , просто защото за тях реално не съществуват . Той се връща през 3-4 месеца, ще си правим кефа няколко пъти и пак ще заминава . Нищо сериозно , именно такова им трябва на много хора, уви доста не мислят по този начин , но времето е такова .![]()
Така че, просто попитай го какво мисли за това, разпитай го дали иска сериозна връзка или му е достатъчен само и каквото стане , стане . А ако не е той, знаеш че има и другиУспех
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Благодаря за мненията!Наистина ми помогнаха!
![]()
It's like I'm lost
Leave me alone...
как ще подходя зависи и почти изцяло от момичето и настроението ми , но ще ми е пределно ясно ,че е курва и ще я еба докато намеря за добре
Виж при мен това чаках, но момичето/ или да кажа жената явно не е искала , ( ако ми беше казала '' ела и ме изчукай на задна'' бих се навил веднага така че ..)
Все още има момчета, които не искат само секс...
Schhh! Hear the silence...
Ще откажа любезно, като си създам мнение за леко момиче. Кефът е до едно време, жалко, че такива като теб го научават твърде късно, когато някой ще изгърми с вече парцаливата ти ***** :д . И запомни, че всеки стига до този извод, всеки.
Със здраве![]()
Знаех си, че е въпрос на време моралистите да се включат.![]()
Welcome to the Jungle...
тоя над мен явно такива момичета ги взима за курви..
иначе по въпроса .. зависи , ако той не го прави с всяка 2ра трябва да си прилична нали .. ако си хубава има минимален шанс да ти откаже
недей директно овъртай малко хаха
другия не тоя над мен ;/
Последно редактирано от stynioo : 01-06-2013 на 20:48
Ти сериозно ли си толкова зле или просто симулираш?
Ама и останалите падате от Марс май. Ако на едно момиче не й се обвързва, не й се занимава с градене на доверие, неизбежните отрицателни емоции, които съпътстват една връзка, значи е курва/лека?
Нененене. Няма да започвам и този спор.