.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Question Как да разберем имаме ли шанс ?

Как да разберем дали дадено момче има интерес към нас?Дали ни харесва за да разберем има ли смисъл да се опитваме?От опит знам ,че боли когато някой те отхвърли...нека някой сподели как да разберем първо дали има интерес дадено момче защото е гадно да те отхвърли....какви са вашите съвети??Как да разберем има ли смис

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    кво беше, you gotta get up and try try try - имаше по вх1 една такава песен пускаха, спрете малко чалгата и слушайте нормална музика и ще разбереш как.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ^pink - try

иначе то се забелязва когато момче има интерес към теб, просто спри WoW-a
    Последно редактирано от Sh@d0w : 11-23-2012 на 18:57

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    ^pink - try

иначе то се забелязва когато момиче има интерес към теб, просто спри WoW-a
    тя беше, да.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    ^pink - try

иначе то се забелязва когато момче има интерес към теб, просто спри WoW-a
    И как по-точно?Не е лесно...

лесно е. Най - бързо става с Alt+F4.

Забелязва се по поведението й спрямо теб, то ис личи, трябва да си кьорав да не го видиш. То не са погледи, то не са опити да ти привлече вниманието, ако си те е хересала.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^ Темата е писана от момиче
    Как да разберем дали дадено МОМЧЕ има интерес към нас?

а, па веднага ти казвам! Не видЕх, аз реших, че е момче и пита за момиче

ми то ще са погледи, то ще са опити да ти привлече вниманието...

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^ Темата е писана от момиче
    Как да разберем дали дадено МОМЧЕ има интерес към нас?
    Колко вярно..

Еми как се разбира... как да ти обясним.. вижда се, усеща се... Ако си на 12 нормално е да нямаш усет за тия неща. Споко и ти ще пораснеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Еми как се разбира... как да ти обясним.. вижда се, усеща се... Ако си на 12 нормално е да нямаш усет за тия неща. Споко и ти ще пораснеш.
    Понякога се вадят грешни изводи обаче ,мисля си че ме харесва а то не е така....

Е, не винаги ще си разочарована.^ Ако има някакви чувства към теб ще ти го покаже. Започни да се събираш с неговата компания и може да разбереш всичко.

Супер фен Аватара на djipsito
    жестове, отношение.... внимание и т.н
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Хората са сложни и странни същества, така че колкото и странно да ти звучи най-лесния начин е директен въпрос.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако те търси с поглед, заговаря те, постоянно се върти около теб, помага ти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако те търси с поглед, заговаря те, постоянно се върти около теб, помага ти.
    Даам.
    Аз имам нужда от помощ. От скоро харесвам едно момче от класа ми и една приятелка оня ден му казала ,че гледам негова снимка и че съм го поглеждала и той е отговорил с усмивка,погледнал към мене ,после пак се е усмихнал и е казал добре. На следващия ден същата приятелка му е казала,че много си падам по него,че в час по физическо съм го гледала как той е играл футбол ,че съм говорила мили неща за него и той пак се е усмихнал,казал е добре и бил забил поглед в пода влюбено. После в междучасието видях той и още едно момче от класа ми да говорят за мен,но не чух точно какво,просто споменаха името ми и ме поглеждаха доста пъти. (Това се е случвало доста пъти в междучасията) И само двамата си говориха насаме.
    Искам да разбера щом като той се е усмихнал на нещата,които приятелката ми е казала (че го харесвам,че гледам негова снимка,че съм говорила хубави неща за него и др) ,какво означава. Усмивката за мен значи много топъл жест. А и между другото разбрах,че той е скорпион като мене,честно да ви кажа,по много неща си приличаме! И двамата сме затворени(не общуваме много) и двамата сме намръщени,и двамата сме кротки,избухваме(крещим) ,обиждаме много яко без причина...

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако те търси с поглед, постоянно се върти около теб
    Да,при мен точно така се случва. Момчето,което харесвам така прави във всички междучасия. Много странно. А пък приятелката ми ми каза,че момчето,в което съм влюбена било готово на всичко да си има гадже като мен.

и отново с The Smile имаме сходни истории!Момчето,което аз харесвам се перчи постоянно по физическо(играем волейбол и то не са едни забивки , сервиси с 3 метра скок..мани-мани!!!) и в часовете го виждам,че ме зяпа.. ама що се отнася до разговори,оценка ЗЕРО!!!Ако и при теб е нещо такова е почти сигурно,че те харесва.Ама при мен...господин смутен-засрамен,само се изчервява и се изнася нанякъде,винаги аз започвам разговорите!А го чух да си говори с едно друго момче,знам,че ме харесва,и аз го харесвам...АМА КАЖИ НЕЩО,БЕ ЧОВЕК!!
    ДО МОМЧЕТАТА:То флирта и да си станеш гадже с някой,не е да пукаш топките по физическо,а да говориш с момичето,да я поканиш на среща,па да и предложиш....

правилно.

Същата история при мен все аз го заговарям а той се зачервява и гледа надолу

Цитирай Първоначално написано от devil13666 Виж мнението
    и отново с The Smile имаме сходни истории!Момчето,което аз харесвам се перчи постоянно по физическо(играем волейбол и то не са едни забивки , сервиси с 3 метра скок..мани-мани!!!) и в часовете го виждам,че ме зяпа.. ама що се отнася до разговори,оценка ЗЕРО!!!Ако и при теб е нещо такова е почти сигурно,че те харесва.Ама при мен...господин смутен-засрамен,само се изчервява и се изнася нанякъде,винаги аз започвам разговорите!А го чух да си говори с едно друго момче,знам,че ме харесва,и аз го харесвам...АМА КАЖИ НЕЩО,БЕ ЧОВЕК!!
    ДО МОМЧЕТАТА:То флирта и да си станеш гадже с някой,не е да пукаш топките по физическо,а да говориш с момичето,да я поканиш на среща,па да и предложиш....
    Точно така е и при мен! Само ме поглежда,докато си говори с някого в междучасието. И на мен не ми говори. Само ме ГЛЕДА. Понеже той седи на задния чин от мойта редица и като се обърна,го виждам да ме гледа. Не веднъж ,когато са ме викали на дъската да ме изпитат,ме е гледал. Даже онзи ден той се беше преместил на първи чин,близо до моя. И когато ме извикаха да ме изпитат,той ме гледаше и слушаше как разказвам урока и погледът му беше все към мен. А пък що се отнася до физическото,може би нарочно така силно рита топката,че да се покаже. Но в междучасията той и момчето,с което седя на един чин(сложени сме всички по момче-момиче) ,все си дърдорят насаме и ме поглеждат и ме споменават.

Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    Същата история при мен все аз го заговарям а той се зачервява и гледа надолу
    Според мен момчето трябва да заговори момичето. :]

А пък аз седя с приятеля на момчето,в което съм влюбена(както ви казах,че в междучасията си говорят) ,и той много ме разсмива с часовете,но не го харесвам ни най-малко. Той ме заговаря и не веднъж са ни правили забележка да спрем да говорим и да се хилим в часовете. Еми така е като винаги се стреми да ме разсмива... Веднъж той си изпусна дъвката в час по български. Първо не забелязах,но после го видях да се хили и аз се разсмях. Госпожата пита какво има. И той отговори "аа нищоо...тука написах нещооо....хахахх" И аз се смях!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Според мен момчето трябва да заговори момичето. :]
    Глупости!!!Давай смело ти.Заговори го!

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    и двамата сме кротки,избухваме(крещим) ,обиждаме много яко без причина...
    ъм... кротки ли сте или избухливи? малко не ми се вярва да сте и двете, но пък някои хора имат раздвоени личности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си