.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бадемово масло

Знам, че има 100 такива теми, писах в няколко такива теми, но поради причината, че са стари никой не ми отговори. Та да продължа по същесво. Четох, че бадемовото масло помага за косата за растежа и, също така и ако е суха я прави мека и хубава, та вупросите са ми няколко:

Колко количество се слага на косата?

По цялата коса ли се нанася или само в определените и части(корени или краищата)?

Разбрах, че се нанася преди къпане и после се отмива нали не е само със вода ?

Колко време стои маслото в/у косата?

Благодаря ви

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monika99pufi Виж мнението
    Знам, че има 100 такива теми, писах в няколко такива теми, но поради причината, че са стари никой не ми отговори.
    Ами ако беше писала в темата ''Всичко за косата'', която е на първата страница между другото, щеше да получиш доста отговори.
    Може да слагаш колкота искаш.Може и в корените, и в краищата.Да, нанася се преди къпане и НЕ, не се отмива само с вода, защото нищо няма да отмиеш.С шампоан се отмива, както обикновено миене на коса.Стои се колкото можеш повече.Най-малко 30 мин.Може часове, а може и да спиш с него и на сутринта да го отмиеш.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B0-vol-5

Бадемовото масло е много полезно, аз стоя по няколко часа като съм си в нас, примерно 4-5 часа. Към него можеш да добавяш други съставки като жълтък, мед.
    Колко- зависи от косата- колко ти е дълга, можеш да го нанасяш в корените и по цялата дължина. Измива се с шампоан.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Когато се изрусих косата ми беше много суха...като сено. Започнах да слагам бадемово масло в корените и после го разресвах към краищата. Славах си копринено шалче на главата, за да не цапа калъфката и преспивах 1 вечер с бадемовото масло в/у косата ми. На сутринта си измивам косата с шампоан и косата става адски мека и блестяща. Подхранена е и се разресва много лесно. От както го ползвам, колкото и често да се изрусявам, косата ми е толкова мека и жизнена, колкото беше и преди да започна да слагам каквато и да е била боя. Определено трябва да го пробваш.

Използвам го за косата и ръцете си и съм доволна. Особено сега зимата много добре подхранва кожата и косата.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз добавям в маските за коса по една чаена лъжичка. Така не се притеснявам, ако съм прекалила с него. В корените не слагам, защото ми казаха, че омазнява допълнително, но тук не мога да кажа дали е така.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз добавям в маските за коса по една чаена лъжичка. Така не се притеснявам, ако съм прекалила с него. В корените не слагам, защото ми казаха, че омазнява допълнително, но тук не мога да кажа дали е така.
    Аз доколкото знам регулира омазняването.

Ох, ама как само 1 чаен лъжичка, аз имам чувство, че косата ми го 'изпива'

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз доколкото знам регулира омазняването.

Ох, ама как само 1 чаен лъжичка, аз имам чувство, че косата ми го 'изпива'
    В домашната маска толкова слагам. Не правя редовно подобни неща и гледам да не прекаля с някоя съставка. Самата ми коса е средна. Така че ми е достатъчно. ;D
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на pepa97
    А всъщност за какво ти е бадемово масло за косата ? Защото аз го използвам за премахване на грима.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    А всъщност за какво ти е бадемово масло за косата ? Защото аз го използвам за премахване на грима.
    Бадемовото масло стимулира растежа и заздравява косъма. Много е полезно за косата, оказва благотворно влияние с видим резултат, а и не е скъпо.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бадемовото масло стимулира растежа и заздравява косъма. Много е полезно за косата, оказва благотворно влияние с видим резултат, а и не е скъпо.
    Ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си