- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Говорите за принципи?!
Тези, които го правили, били гейове?!
Вие сте ментално обременени бе...
M****, страшно ще да е положението ако си на повече от 16-17, а пък ако си на годините, които каза, то просто трябва да потърсиш помощ.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Извинявай, ама ти жена ли си?
Пъхали ли са ти пръст? Лизали ли са те? Не.
Тогава кво се обаждаш и обясняваш кое как е на УСЕЩАНЕ?
Не е същото. Не е. Набий си го в главата.
Малееее, ако кажа на някого, че искам да ме лиже, а той започне да ми вади подобни теории, много ми е интересно за колко време ще изхвърчи.
Второ. Консервативните ти родители... както и всички родители вероятно учат децата си да не правят на другите нещо, което не биха искали да им се направи на тях. Защо тогава не спираш приятелката си, когато тръгне да ти прави орална?
PinkPan7her, не искам да ти го казвам, но всеки който пожелае те води за носа.Дано и в живота не си такава както и тук.
А по темата - ами щом той те лиже преди да те целуне го накарай да си измие зъбите да видиш реакцията.А пък може това да не ще да те целува след като си му духала да е на психологическа основа.
Авторката май спомена в един пост по-назад, че не гълта и по предходното описание на ситуацията(първо орална, после секс) ми се струва, че момчето дори не свършва, а е предигра просто. Не съм сигурна, но все пак.
Човечеца с възпитанието и принципите - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ защо въпросния човек от темата се държи така, важното е, че това се оказва ПРОБЛЕМ за момичето. Ако ще да има желязна логика, ако ли не - да мисли като теб - ВСЕ ТАЯ! Щом това създава проблеми и поражда несъвместимост между двамата в сексуален аспект, то ако не може да се промени, ще се разделят поради това!
...Това, че засичаш мое мнение за трети път, не значи, че не чета форума.Дори и това е адски наивно, което се чудиш.Все пак не намирам достатъчно смисъл да пиша и да се правя на компетентна във всяка една тема и да влизам в безполезни словестни престрелки с лицето Х, Y, Z...Мисля, че ме разбра за какво говоря.
лол развихрили сте се тука.
Сравненията между 10-20 грама протеин и фекалии/урина, наред със сутрешното кафенце, ми лепнаха усмивка до ушите още от сутринта.
От друга страна ако авторката след постановката изглежда около устата като след епилептичен пристъп ... знае ли човек.
Т'ва в кръга на шегата, де. Всеки с вкуса си. "вкуса" ... чаткате ли ?? //много съм забавен днес!//
едит:
Бягай да прочетеш сега как се качва аватар така, че задника ти да не прилича на пъпеш, застигнат от стадо мамути.Това, че засичаш мое мнение за трети път, не значи, че не чета форума.
Последно редактирано от Auriss : 01-06-2013 на 08:50
^Абе, този лаф вече го използваха на първа страница.
ти добре ли си? о.о
Само глупакът не се променя! Факт.
Само казвам, че е идеално тъпо тя да те задоволява, а ти да се гнусиш от себе си.
Адио.
maDamn
да, бе! шегувах се просто. не го приемай на сериозно!
(((( ии сериозно го използваха обаче на 1ва страница))))
<3
йей, сърчице.
Нося си и стреличка.
*боц*
Хемоперикард <3.
Хората са казали, че за да е хубав един секс, трябва да е мръсен! Ако не беше хубаво и полезно от една страна.. оралната любов щеше да бъде забранена. Кажи на приятеля си, че е по вредно да те целува, защото точно тогава се разменят най-много бактерии. Като му е толкова неприятно след като свърши, пиеш няколко глътки вода и продължавате..
Към М****:
Басирам се, че едно 90% от форума са възпитавани да си мият ръцете след ходене до тоалетната и да спазват хигиена. Това няма нищо общо със свирки и лизане. Те са начин да доставиш удоволствие и сериозно, не виждам нищо нехигиенично в тях, ако хората са чистоплътни. Абсолютна глупост е да сравняваш пръстите си с езика. За теб само вагина ли има? Чувал ли си за клитор, а за клиторен оргазъм? Обясняваш на Холи, че било жалко приятеля и да може да я задоволява само с език. Колко избирателно. Човекът просто я задоволява И с език, И с пенис, И с пръсти. Както важи за повечето дами тук. И моя приятел прави И трите и не съм готова да се откажа, от което и да е от тях. Разликата е гигантска между топло, влажно езиче и пръст. Изумително е, че не можеш да я забележиш.
След орален секс ме целува и още как, а можеш да си сигурен, че не е хомо, би или там, каквато друга глупост измисли. И да, също е възпитаван да си мие ръцете след тоалетна. Просто не се гнуси от себе си или от мен. Няма и от какво. Затова си има сапун и вода.
Ходила съм с такъв като теб. И него го беше гнус от лизане или от целувки след свирки. Изключително изнежено човече и гнусливо. За него, виж, много хора са ме питали сигурна ли съм, че не е гей. През цялата ни връзка се чудех какво ли не ми е наред при все, че съм много чистоплътна.
ПП. Къде точно намери място за сравнение между менструална кръв и сперма? Спермата съдържа сперматозоиди, белтъци и фруктоза (общо взето). От кое точно да се гнуси човек? Менструалната кръв съдържа обеления функционален слой на лигавицата на матката, кръв и неоплодена яйцеклетка. Мирише на желязо, защото е кръв. Нормално човек да не умира да се оплеска с тази течност. И аз не бих.
Последно редактирано от SisiStrange : 01-06-2013 на 09:28
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ХАХАХАХА не гълташ,а искаш и да бъдеш целувана след тва :Д
Моля ти се. Я се къпем веднъж седмично и по случай празници. От к'ъв зор ще си мия оная работа след като пикая. Да не пък да е мръсна, я ?Басирам се, че едно 90% от форума са възпитавани да си мият ръцете след ходене до тоалетната и да спазват хигиена
Виж, като се изтропаш и се обършеш, има няк'ъв резон да си замиеш ръцете, че току-виж си пропуснал с хартията.
Приятелят ти, авторке, е идиот. Първият ми приятел беше и той така. И за половин година, докато бяхме заедно знаеш ли колко свирки получи? Нито една.
Според мен ако той не си промени поведението това ще ви пречи на близостта да кажем ииии няма да се задържите дълго заедно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
M************** много не си в час, душа.
Значи момичето може да ти пие соковете, а ти не, защото е нехигиенично?
Егоист. При това гнуслив от нещо нормално.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.