.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 182
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Говорите за принципи?!
    Тези, които го правили, били гейове?!

Вие сте ментално обременени бе...

M****, страшно ще да е положението ако си на повече от 16-17, а пък ако си на годините, които каза, то просто трябва да потърсиш помощ.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Моля те да прочетеш отново своя пост където пишеш, че човек и 1 метър пръсти да има, не е като с език...
    Въпросът ми е тук изобщо може ли да се прави някакво сравнение? Моето мнение е, че стига човек да знае как да използва пълноценно всяко едно от тях - то те са взаимозаменяеми и постигащи един и същ ефект.
    Извинявай, ама ти жена ли си?
    Пъхали ли са ти пръст? Лизали ли са те? Не.
    Тогава кво се обаждаш и обясняваш кое как е на УСЕЩАНЕ?

Не е същото. Не е. Набий си го в главата.

Малееее, ако кажа на някого, че искам да ме лиже, а той започне да ми вади подобни теории, много ми е интересно за колко време ще изхвърчи.

Второ. Консервативните ти родители... както и всички родители вероятно учат децата си да не правят на другите нещо, което не биха искали да им се направи на тях. Защо тогава не спираш приятелката си, когато тръгне да ти прави орална?

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    PinkPan7her, не искам да ти го казвам, но всеки който пожелае те води за носа.Дано и в живота не си такава както и тук.
    А по темата - ами щом той те лиже преди да те целуне го накарай да си измие зъбите да видиш реакцията.А пък може това да не ще да те целува след като си му духала да е на психологическа основа.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx

Авторката май спомена в един пост по-назад, че не гълта и по предходното описание на ситуацията(първо орална, после секс) ми се струва, че момчето дори не свършва, а е предигра просто. Не съм сигурна, но все пак.

Човечеца с възпитанието и принципите - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ защо въпросния човек от темата се държи така, важното е, че това се оказва ПРОБЛЕМ за момичето. Ако ще да има желязна логика, ако ли не - да мисли като теб - ВСЕ ТАЯ! Щом това създава проблеми и поражда несъвместимост между двамата в сексуален аспект, то ако не може да се промени, ще се разделят поради това!

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Извинявай, ама ти жена ли си?
    Пъхали ли са ти пръст? Лизали ли са те? Не.
    Тогава кво се обаждаш и обясняваш кое как е на УСЕЩАНЕ?

Не е същото. Не е. Набий си го в главата.

Малееее, ако кажа на някого, че искам да ме лиже, а той започне да ми вади подобни теории, много ми е интересно за колко време ще изхвърчи.

Второ. Консервативните ти родители... както и всички родители вероятно учат децата си да не правят на другите нещо, което не биха искали да им се направи на тях. Защо тогава не спираш приятелката си, когато тръгне да ти прави орална?
    Много се палиш, половината мъжки хуманоиди на земята са "изхвърчали" от тебе. По- леко я карай.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    PinkPan7her, не искам да ти го казвам, но всеки който пожелае те води за носа.Дано и в живота не си такава както и тук.
    Интересно ми е това откъде се появи, при положение, че аз засичам твое мнение точно за трети път.

Stambelan, тука ми обясняват как миенето на ръцете след тоалетна било същото... как да съм спокойна?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Пантерке, бе ти случайно да си в английската?

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Интересно ми е това откъде се появи, при положение, че аз засичам твое мнение точно за трети път.

Stambelan, тука ми обясняват как миенето на ръцете след тоалетна било същото... как да съм спокойна?
    ...Това, че засичаш мое мнение за трети път, не значи, че не чета форума.Дори и това е адски наивно, което се чудиш.Все пак не намирам достатъчно смисъл да пиша и да се правя на компетентна във всяка една тема и да влизам в безполезни словестни престрелки с лицето Х, Y, Z...Мисля, че ме разбра за какво говоря.

Мега фен
    лол развихрили сте се тука.

Сравненията между 10-20 грама протеин и фекалии/урина, наред със сутрешното кафенце, ми лепнаха усмивка до ушите още от сутринта.

От друга страна ако авторката след постановката изглежда около устата като след епилептичен пристъп ... знае ли човек.
    Т'ва в кръга на шегата, де. Всеки с вкуса си. "вкуса" ... чаткате ли ?? //много съм забавен днес!//

едит:
    Това, че засичаш мое мнение за трети път, не значи, че не чета форума.
    Бягай да прочетеш сега как се качва аватар така, че задника ти да не прилича на пъпеш, застигнат от стадо мамути.
    Последно редактирано от Auriss : 01-06-2013 на 08:50

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Абе, този лаф вече го използваха на първа страница.

ти добре ли си? о.о

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Всеки с вкуса си. "вкуса" ... чаткате ли ?? //много съм забавен днес!//

Град
    София, България
    Тцтцтц.

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Може би не! Но както е казал народът - първите 7 години формират човека. След това не мож' го промени.
    много грешно. човек трябва да научава, изживява, променя. това е естествения и правилния развой на нещата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Само глупакът не се променя! Факт.
    Само казвам, че е идеално тъпо тя да те задоволява, а ти да се гнусиш от себе си.
    Адио.
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Абе, този лаф вече го използваха на първа страница.

ти добре ли си? о.о
    В платиатство ли ме обвиняваш нещо или не се разбираме просто ?
    Оригинален съм като Бойко на Тракия с ножица в ръка.

// не, сериозно. Към мен ли беше насочен постът ;д ?

Град
    София, България
    да, бе! шегувах се просто. не го приемай на сериозно!

(((( ии сериозно го използваха обаче на 1ва страница))))

<3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Но така да се каже - въпрос на вкус
    Малко ,да, то се оказа ,че съм аз
    maDamn

Мега фен
    йей, сърчице.

Нося си и стреличка.

*боц*

Хемоперикард <3.

Град
    София, България
    невероятен си

Хората са казали, че за да е хубав един секс, трябва да е мръсен! Ако не беше хубаво и полезно от една страна.. оралната любов щеше да бъде забранена. Кажи на приятеля си, че е по вредно да те целува, защото точно тогава се разменят най-много бактерии. Като му е толкова неприятно след като свърши, пиеш няколко глътки вода и продължавате..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Към М****:
    Басирам се, че едно 90% от форума са възпитавани да си мият ръцете след ходене до тоалетната и да спазват хигиена. Това няма нищо общо със свирки и лизане. Те са начин да доставиш удоволствие и сериозно, не виждам нищо нехигиенично в тях, ако хората са чистоплътни. Абсолютна глупост е да сравняваш пръстите си с езика. За теб само вагина ли има? Чувал ли си за клитор, а за клиторен оргазъм? Обясняваш на Холи, че било жалко приятеля и да може да я задоволява само с език. Колко избирателно. Човекът просто я задоволява И с език, И с пенис, И с пръсти. Както важи за повечето дами тук. И моя приятел прави И трите и не съм готова да се откажа, от което и да е от тях. Разликата е гигантска между топло, влажно езиче и пръст. Изумително е, че не можеш да я забележиш.

След орален секс ме целува и още как, а можеш да си сигурен, че не е хомо, би или там, каквато друга глупост измисли. И да, също е възпитаван да си мие ръцете след тоалетна. Просто не се гнуси от себе си или от мен. Няма и от какво. Затова си има сапун и вода.

Ходила съм с такъв като теб. И него го беше гнус от лизане или от целувки след свирки. Изключително изнежено човече и гнусливо. За него, виж, много хора са ме питали сигурна ли съм, че не е гей. През цялата ни връзка се чудех какво ли не ми е наред при все, че съм много чистоплътна.

ПП. Къде точно намери място за сравнение между менструална кръв и сперма? Спермата съдържа сперматозоиди, белтъци и фруктоза (общо взето). От кое точно да се гнуси човек? Менструалната кръв съдържа обеления функционален слой на лигавицата на матката, кръв и неоплодена яйцеклетка. Мирише на желязо, защото е кръв. Нормално човек да не умира да се оплеска с тази течност. И аз не бих.
    Последно редактирано от SisiStrange : 01-06-2013 на 09:28
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ХАХАХАХА не гълташ,а искаш и да бъдеш целувана след тва :Д

Мега фен
    Басирам се, че едно 90% от форума са възпитавани да си мият ръцете след ходене до тоалетната и да спазват хигиена
    Моля ти се. Я се къпем веднъж седмично и по случай празници. От к'ъв зор ще си мия оная работа след като пикая. Да не пък да е мръсна, я ?
    Виж, като се изтропаш и се обършеш, има няк'ъв резон да си замиеш ръцете, че току-виж си пропуснал с хартията.

Приятелят ти, авторке, е идиот. Първият ми приятел беше и той така. И за половин година, докато бяхме заедно знаеш ли колко свирки получи? Нито една.

Според мен ако той не си промени поведението това ще ви пречи на близостта да кажем ииии няма да се задържите дълго заедно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Моля ти се. Я се къпем веднъж седмично и по случай празници. От к'ъв зор ще си мия оная работа след като пикая. Да не пък да е мръсна, я ?
    Виж, като се изтропаш и се обършеш, има няк'ъв резон да си замиеш ръцете, че току-виж си пропуснал с хартията.
    Добре, ти си от останалите 10%.

ХАХАХАХА не гълташ,а искаш и да бъдеш целувана след тва :Д
    Това към мен ли беше или към авторката?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    M************** много не си в час, душа.
    Значи момичето може да ти пие соковете, а ти не, защото е нехигиенично?
    Егоист. При това гнуслив от нещо нормално.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си