- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Боже, не мога да повярвам какво чета.
Трагедията е пълна...
Дай да се разберем.
Това, че някоя не си мие зъбите ПО ВРЕМЕ на секс, както ти се опитваш да го изкараш, не значи, че не си ги мие въобще. Мия си ги сутрин, вечер и ако ми се наложи да изляза през деня - яла-неяла, мия ги. Обаче да си мия зъбите, щото съм правила свирка на приятеля си... еми, вижда ми се откровено глупаво. Кво? Мръсно ли е? Кое му е мръсното на чистия протеин? След една глътка вода дори и мирис не се усеща. И ако е мръсно, как не те е срам да караш приятелката си да прави това? Куца ти логиката нещо според мен.
Всеки си има неща, от които се гнуси. Макар и да не споделям гнусливостта на въпросното момче и на някои хора от форума , смятам да не ги съдя за това. Все пак се води че сме демокрация, така че всеки да прави каквото иска и каквото го прави щастлив.
Хмм и аз имах подобен проблем, вечерта останах да спа у тях и вечерта му правих свирки след което той ми каза иди си измий зъбите за да те целуна и да продължим на татъка след което аз се нацупих и му обърнах гръб след 2-3мин се престраши и от тогава на татъка е нямало подобен проблем се пак тва си е част от него закво да го е гнус. Казваш му че ко иска да му духах няя та кара да си миеш зъбите за да те целуне инече няма да го правиш......
Бахти тролската тема всички се вързахте![]()
Вива канари...!!
Баси странните хора. Аз мартеници правя, те от целувки бягат ;д
Temet Nosce
벨야카
Да не си от Перник?
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Значи не е нормално човек да си лиже секретите, ама момичето ти може да ти ги лиже?
И моля те, не се оправдавай с това, че е гейско. Не е гейско, просто кажи, че те е гнус. Да, сега ще ти разкрия една голяма тайна - може да те е гнус от собствената ти течност (да не споменавам какви други неща криеш в тялото си).
Ето моето мнение - Ако бях мъж, нямаше да искам да целувам момичето, ако цялата й уста е в сперма и й излиза от устата, все едно е болна от бяс. За това ви разбирам момчетата (макар, че на някои им харесва). НО! Е адски абсурдно да не искаш да си целуваш момичето след като ти е правила свирка, или след като си й свършил в устата и си е преглътнала всичко/пила е вода/нещо си там/не е олигавена в сперма. Бля. Обидно е.
По-НЕмъжко е да я накараш да си измие зъбите. Все едно да виждаш момиче как писка, че си и изцапал косата/лицето... ама това е момиче все пак..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мен пък въобще не ме е гнус от мойта си сперма ,какво да не би да съм гей???Даже имам фантазия с еякулиране в задника на някоя мацка и след това излизвам изтичащата сперма))
Недей, че ще получи удар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За Сефте Щруделката да е с перфектно исказване.....Моето мнение е точно 1:1![]()
Моята ми духа и после ми е приятно да я целувам, нищо че има още в устата и от спермата ми
Има такива.Изключително много мразя мъже със задръжки.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тогова му кажи, че и теб те е гнус!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Да разбирам, че го е гнус от себе си?!
Говори с него, ама надали ще промениш нещо.
Просто приемаш този факт и се примиряваш, защото решение някакво едва ли има.
Добре, ако държиш бутилка вода до леглото и пиеш вода след като му духаш няма ли да стане номерът?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като го е гнус кажи му да го духа и го разкарай. Отиди прави свирки на човек които не го е гнус да те целува след орална. Аз примерно не бих се погносил от приятелката си след като ми духа ще е целуна. Разбирам да е духала на друг и после да дойде да ме целува. :X:X:X:X:X
Аз пък не знам каква е тая мания да ви целуват след свирка.Баси аз мразя да се целувам след като съм правила минети....Като цяло мразя целувките и лиготиите по време на секс.Ако ще е ебане да ебане, не лиготии и романси от рода на ония турски сериали - толкоз блудкави и воднисти, че чак смешни!