- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа, че искам да ме лиже?
С моето гадже сме заедно от няколко месеца. Като стана на въпрос какво обичаме в секса - аз му казах, че мразя да ме лижат. И той каза " Да ,и аз не обичам да лижа" . Аз си признавам, че досега никога не съм пробвала. Бившият ми искаше , но аз не му давах. Сега обаче си промених мнението и искам да изпитам това чувство,защото не съм чула досега на някое момиче да не му е харесало. Проблемът обаче е как да му кажа на моя приятел, че искам? И той ще каже: е нали не ти харесваше. И все пак , ако го попитам, той може и да откаже (а аз му правя орална любов). Как да го навия?
Директно. Вече си го излъгала веднъж - няма смисъл да се оплиташ още повече. Кажи му, че не си пробвала досега и би искала да опитате. Едва ли ще ти откаже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Директно ще ти е трудно.
Тръгнете да се събличате и малко преди момента, в който... ножът опира до кокала, му кажи, че искаш да направи нещо за теб с влажен поглед в очите.
Леко заобиколно, ако ти е толкова неудобно. Кажи,че си си мислела за това и ти е станало любопитно. Сега нямаш нищо против да видиш как е...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ми, ти защо изобщо си му казала, че не ти харесва, lol ?!? xD
Да беше пробвала първо, пък тогава да приказваш харесва ли ти, или не ;]
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Кажи си му директно.Ако е мъж на място ще те разбере и веднага ше со сложи главата там къде искаш
Повдигаш темата за секса,казваш му, че искаш да опиташ нещо ново и насочваш темата към оралната любов.
FUCKтически не ме интересува![]()
Признай му, че не си пробвала и после го помоли да го направи заради теб..Едва ли би ти отказал, след като ти му правиш орална..
лошото е,че той и да се съгласи като не му е приятно ще гледа да отбие номера и ти няма да усетиш нищо хубаво
Когато дойде момента му го кажи директно. Между другото на доста момичета не им харесва лизането, грешен ти е източника на информация.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
И аз съм чувала, че има такива, ама ми е трудно да повярвам :Д
И все пак, просто си поговорете. Започни с това, че всъщност не си пробвала дори, но би искала да опиташ поне.
А това, че на него не му харесвало да лиже - може и да го е казал спрямо твоя отговор, че не ти харесва.
По-добре е разговора да не е в последния момент, а преди това, докато се гушкате и гледате филм примерно подхвани темата.
Като цяло и на мен не ми харесва лизането иначе му казваш: "Клякай и ме почвай!"![]()
Ти ще ми кажеш какъв шанс има, все едно всеки ден различен те лиже... А, ако е така, уредила си се.
Повечето момичета с които съм бил не са биле почитателки на лизането, пробвали са и предпочитат нещо по-голямо от езика.
За протокола: Не съм лизал до сега. И сега не съм.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
stambelan,аз съм чела и в други теми,че не си почитател на лизането.Някой ден обаче ще ти дойде някоя мацка,която ще ти завърти главата и няма да се задоволява само със секс.Оралната любов също е важна част от една връзка,от която и двамата партньори имат нужда.
Пък щом досега не си пробвал,откъде знаеш,че е гадно?
Абе, ква е тая мода мъже да обясняват кое как било при лизането?!
Сегашната ми приятелка има много як полов орган и съм и казвал, че бих я лизал. Това, че тя и никоя до сега не е искала не е мой проблем. Естествено, че оралната любов е важна и за двамата. Аз обичам да ми я правят, а тя обича да прави. Така и двамата сме доволни.![]()
Със сигурност, ако тръгна да лижа, ще се справя в пъти по-впечатляващо от всеки мъж, който започва да лиже, да.
И всяка жена би се смяла на твърдението, че пръст = eзик.
Да даваш инструкции на начинаещи какво като цяло се харесва на жените, къде да се наблегне при въпросната дейност, кои са ключовите моменти - да, окей. Ама да обясняваш кое как се усеща - смешно е.
Нещо се обърка май... Къде съм обяснявал, как се усеща лизането?