.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Има ли вероятност да става въпрос за цветна бременност?

Здравейте.От края на септември се съмнявам.Правих си тест шуъ чек 5 дни след като ми закъсня и беше отрицателен.Всичко си е наред,идва си ми нормално,даже по-обилно от преди,точно на датата с всички ПМС.Просто не знам защо така се притеснявам,нямам никакви симптоми, мисля, че гърдите ми са леко по-големи,но нито ме болят нито нищо, дори не съм сигурна дали и за това не си втълпявам.Кажете мнение.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ти сериозно ли..?

Повече от фен Аватара на vassy
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ти сериозно ли..?
    +1
    ...епик фейспалм
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, плачевно е положението.
    И все пак - няма никакъв шанс да си бременна. Но най-добре спри да правиш секс докато не се научиш как стават бебетата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво се филмираш,ма,мацо? Всичко е точно,ама дай да си набием филмите. Релакс и дотам.
    Да задам само въпрос, знаеш ли какво е цветна бременност и какво, аджеба, те накара да си помислиш ,че има нещо такова при наличие на отрицателен тест и абсолютно нормална менструация?!
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На колко си години? Нормално е да чувстваш гърдите си по-големи,все пак си в години на растеж . И да,наистина се образовай повечко по темата за цветна бременност ...
    Как ви мързи само да потърсите за 5-6 минути информация в гугъл или подобна тема...Ама не,вие си мислите,че като напишете отделна тема,значи е съвсем различен 'проблем' и ,че колкото повече коментари има,толкова по сигурно и вярно казаното в коментарите. Това,че има същите теми от преди 2 години не означава,че решението на проблема се е променило. Не вярвам да ви е приятно да ви се подиграват за това,колко сте зле със сексуалната култура . Авторке , следващия път,когато пак си втълпиш подобни неща ,поне потърси информация ,както си трябва.

Търсих даже доста по форумите, и знам какви са симптомите на цветна бременност,знам, че е по-слабо,по бледо течение,но много жени споделят мнение,че при тях всичко си е било наред и са усетили чак към 5 месец и то случайно,без да имат каквито и да било симптоми.Това ме накара да се замисля.

Град
    Beyond reality
    да,бе,таратанци.
    Цветната бременност се ОТЧИТА от тестовете за бременост. При теб е бил отрицателен. При нея течението е по-бледо и по- слабо. прилича на зацапване. При бременност има и наличие на болки в гърдите, НЕ при всички и сутрешно гадене.
    При теб менструацията е абсолютно нормална + отрицателен тест...so please tell me moAr!
    maDamn

И аз ги имам същите филми в главата си , спокойно нищо ти няма !

благодаря на всички ви,знам, че тези случаи, които четох по форумите сигурно са 1 на милион,без каквито и да било симптоми и с нормален цикъл,ама май наистина се филмирам, като си мисля, че точно аз може да съм този 1 на милион.успокоихте ме малко все пак.още се чудя дали утре да си взема още един тест,но май се разколебавам.благодаря ви отново и чакам още мнения,каквито и да са те.

Все пак си мисля винаги дали нещо не се е объркало при теста, не знам защо, явно защото съм най-големия филмар,ама какво да правя..даже и това ми минава през главата.

Град
    Beyond reality
    Ми като толкова ти пари под опашката - купи си нов и го направи.
    maDamn

Хора,днес си направих още един тест-отрицателен е,вече наистина ще взема да повярвам,защото няма смисъл да си мисля само глупости.Благодаря на всички ви !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Добре де, знак от Господ ли чакаш, за да разбереш, че не си бременна... При положение, че ти е дошло съвсем нормално и теста е бил отрицателен, за каква бременност говорим?

Права си, а и мисля, че този знак вече го получих ) Много се радвам наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си