.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: КОСА

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Виж к'во, eli23, щом си регистрирана във този форум, ще спазваш някакви правила, а не да се правиш на интересна. Къде са модераторите? Веднага да я изтрият тази тема. Не знам, но на мен вече ми писна, честно казано. Не може да 1 000 страници със теми "яя ми дайте някаква идея за прическа, че не мога да огледам малко и да видя другите теми, които също като мен някой заблуден ги е постнал". Има тема за прически със мноого страници. Потърси там. В твоята тема нищо друго, освен критики ще взимаш. Е, съжелявам, ама не се сдържах. Лека нощ.
    Аз никакви правила не съм нарушавала, че да ме критикуваш и не си правя на интересна. Ти като си толкова против такива теми, защо си отворила тази, защото и теб те интересува. Всички вие, които спамите тук сте едни хора, които си нямат работа и се чудат с кой да се карат, защото нали когато сте през компютъра сте много смели и отворени, но в живота сте си мижитурки.

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    Аз никакви правила не съм нарушавала,
    Наруши. Тук кирилицата е задължителна, а виждам някаква маймуница по-горе.

Има тема за прически по-горе в раздела, където момичетата страници наред коментират прически. Така е направено за да не се появяват ежедневно теми като твоята и да ни е подредено. Както има тема за грижа за косата, за диети, за нокти и други. И заяждането ти не прави добро впечатление, особено когато търсиш помощ.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си