- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче
Така.. имам сериозна приятелка от 2 години живеем на семейни начала правим секс редовно с презерватив но последните два пъти тя искаше без ..тя е нямала контакти с други мъже както и аз с други момичета плашлив съм попринцип та въпроса ми е какъв е шанса да сме пипнали нещо сериозно.И как да я навия да ползваме презерватив.
Последно редактирано от gost42 : 01-09-2013 на 19:19
Това, че ти не си имал контакти с други мъже е много хубаво за теб. :Д
И презервативите не предпазват от болести.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Ако и двамата сте били девствени, малко трудно да пипнете болест без презерватив. Остава риска от бременност разбира се. А за да я навиеш е нужно само да поговорите, за 2 години не се ли научихте да споделяте и обсъждате? Презервативите предпазват от болести.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Правете си без, няма да хванеш нищо, защото няма от къде (стига да не ти кръшка). Само внимавайте с нежеланата бременност.
Другарю заралия, доста време са ни учили на това в училище мисля, ама както и да е де, макар че не виждам как може да се хване нещо, при положение че пречат на размяната на интимни телесни течности. Освен ако не се спука де
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Другарко от където и да си. Ако не ви учат на това, няма да има, кой да си купи презервативи.![]()
Погледни тукhttp://www.teenproblem.net/forum/sho...9F%D0%98%D0%9D
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
От Зарата съм и азНапълно е възможно, то кое ли правят като хората днес
![]()
Ако за 2 години ти няма доверие, и иска само с кондом нз...