.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Question Малко помощ за wi-fi мрежи

Здравейте, тъй като ми спряха нета (в момента съм с флашка от виваком) искам да попитам.. някой може ли да ми помогне да разбия някоя парола на някой от съседните wi-fi мрежи ?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Аз може ли да попитам може ли да разбием паролата на флашката ти, че поне без нет да останеш? Поне като съм тръгнал да спамя викам и другите да идват тука да спамим взаимно.

Темата няма бъдеще вече тука
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Има доста WPA crack програми например aircrack, аз лично предпочитам pyrit щот сканира 50 000 пароли в секунда а при еъркрак само 3 000 и може да ти отнеме месец с нея ;д Най добре е да имаш линукс и най вече бактрак щот има много готови хакерски интрументи и най вече което на теб ти трябва за кракване на WPA мрежи и имай напредвид, че линукса си е опенсорс и кернела е здрав тей де за WPA трябва първо да имаш wordlist и търсиш най големия ! Виж функцията aircrack -ng и другите подобни, като за начало напиши WPA crack в гугъл и мисля, че ще получиш отговори а ако не ела на www.anonbg.info регваш се и гледаш tutoliars ама регнат щот е секюрнат сайта и нерегистрирани потребители не могат да видят почти никва тема не, че и регнати могат да видят всички щот някои са само за екипа Успех ти пожелавам
    Последно редактирано от jumpers : 01-13-2013 на 06:17
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от jumpers Виж мнението
    Има доста WPA crack програми например aircrack, аз лично предпочитам pyrit щот сканира 50 000 пароли в секунда а при еъркрак само 3 000 и може да ти отнеме месец с нея ;д Най добре е да имаш линукс и най вече бактрак щот има много готови хакерски интрументи и най вече което на теб ти трябва за кракване на WPA мрежи и имай напредвид, че линукса си е опенсорс и кернела е здрав тей де за WPA трябва първо да имаш wordlist и търсиш най големия ! Виж функцията aircrack -ng и другите подобни, като за начало напиши WPA crack в гугъл и мисля, че ще получиш отговори а ако не ела на www.anonbg.info регваш се и гледаш tutoliars ама регнат щот е секюрнат сайта и нерегистрирани потребители не могат да видят почти никва тема не, че и регнати могат да видят всички щот някои са само за екипа Успех ти пожелавам
    Е някой хора знаят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си