.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Въпрос за менструация

На приятелката ми трябваше да и дойде на 2.01.2013 , а вече закъснява 6-ти ден.Този месец съм правил само 1 рисков полов акт без презерватив точно на тази дата , в която трябваше да и дойде. Попринцип и е нередовен понякога закъснява с 2-3 дни най-много понякога подранява с толкова.Този месец тя имаше проблеми с бъбреците изтърпя бъбречна криза и биха инжекция след това приемаше разни лекарства незнам точно какви.Ако до няколко дни не и дойде ще направим тест , но сега мисля че е още рано няма да отчете както трябва. Та питам може ли това закъснение да се дължи на тези проблеми с бъбреците.Между другото имаше и доста разправии с тяхните в края на декември , но всичко отмина.Благодаря предварително

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може да се дължи на този проблем, силно вероятно е. Направете тест за ваше спокойствие,но няма шанс да е бременна.
    Хубаво е при такива промени в МЦ да посети и гинеколог.
    maDamn

Сигурно ѝ закъснява заради стреса и лекарствата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

То даже не беше цял тек , правихме го няколко минути след което малко любовна игра и чак тогава свърших. Притеснява ме предеякулационната течност.

Супер фен Аватара на shmatarok
    По-скоро се дължи на проблема с бъбреците и стреса, покрай родителите и бъбречната криза.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от boxich Виж мнението
    То даже не беше цял тек , правихме го няколко минути след което малко любовна игра и чак тогава свърших. Притеснява ме предеякулационната течност.
    Няма кво да те притеснява.
    Както казаха преди мен, твърде вероятно е да от лекарствата и стреса, може и времето да е. Не се притеснявайте и не се филмирайте, щото тва също може да забавя цикъла.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

еми, като те притеснява си купете капути.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Няма кво да те притеснява.
    Както казаха преди мен, твърде вероятно е да от лекарствата и стреса, може и времето да е. Не се притеснявайте и не се филмирайте, щото тва също може да забавя цикъла.
    +1
    Ако искате, нека си направи един тест за бременност, колкото да се успокоите и двамата, че не е бременна.

Искам да попитам тъй като моята приятелка утре ще ходи на изследвания на урината заради бъбреците , дали има нужда да купува тест или то на изследванията ще си покаже ако има нещо?

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Сигурно ѝ закъснява заради стреса и лекарствата.
    +1
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от boxich Виж мнението
    Искам да попитам тъй като моята приятелка утре ще ходи на изследвания на урината заради бъбреците , дали има нужда да купува тест или то на изследванията ще си покаже ако има нещо?
    Ако поиска на място да й направят тест, не би трябвало да й откажат. Не знам там как е, ама аз като съм ходила, ми дават една пластмасова чашка да пишкам, давам им я и след 5 минути ми казват.
    Питайте.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Много съм объркан , одеве приятелката ми прави тест и отчете отрицателен , но пише на теста ,че отчита веднага след закъснението, но пише и 14 дни след половия акт , а от него са минали 8 дни само , а и цикъла също закъснява с 8 дни.Ако нещо след 6-7 дни ще направим нов , но не ми се вярва да има нещо...

Град
    Beyond reality
    Оф,верен ви е теста, да иде на лекар.
    Момичето е блъскано с кви ли не лекарства и е претърпяла стрес,по ваши думи. Да иде да види лекаря какво ще и каже.От форуми не очаквай чудеса. Просто не е бременна, а с променящ се цикъл.
    maDamn

Знам че трябва да отиде на лекар просто я е страх тяхните да не разберат , че не е девствена ,защото е на 16.

Град
    Beyond reality
    Като си вземе направление от личната,няма да трябва да ходи с майка си , следователно майка и няма как да разбере.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си