Много интересен тест , макар че точно това , което се захванах да уча , го няма в списъка . Но половината от предложенията ми отговарят на предпочитанията.
Та сериозно , аз на 17 и аз не знаех какво да правя с живота си , също като теб. Знаех , че ще отида нещо да уча , но не исках да е нещо просто така , за да отбия номера , колкото да не е без хич. Родителите ми ми помогнаха и ме насочиха , без да ме бутат насила. Питах и най-близките си приятели - "Абе вие как си ме преддставяте като професия , някой ден?" Те ми казаха , че ме виждат като творческа личност , и може би нещо креативно , което да ми развива и фантазията , и логиката. Замислих се и се усетих , че наистина обичам да рисувам , да измислям , да подреждам елементи , дори не го бях осъзнала. Записах курс по рисуване , кандидатствах архитектура , и мисля че ми пасва много добре
Та ако не си ориентиран , което е нормално , прави си такива тестове , помоли родителите си за съвет , питай приятелите си как те те виждат през техните очи - няма да повярваш колко неща не си осъзнал че харесваш. Какви са ти били мечтите , толкова ли нереални , че тотално да загубиш вяра във тях?