Първоначално написано от
aannoonniimmeenn
Първо ще започна с моята история, аз съм момче на 15 години.
Нали знаете как в българските училища няма никаква дисциплина и повечето ученици не изобщо не знаят защо са там ?
Аз бях от тях до миналата година, но вече не съм. Въпреки това осъзнах, че съм изпуснал ценен материал. Искам да науча английски език. От вас искам да ми кажете:
- Според вас възможно ли е да се научи английски език сам от компютъра. ДА, ДОРИ КАТО СЕ ГОТВИХ ЗА ТОЕФЛ ГОСПОЖАТА МИ КАЗА ДА СЯДАМ И ДА ЧЕТА В ИНТЕРНЕТ И ДА СИ ПИША С ХОРА ОТ АНГЛИЯ.
- Колко време би отнело. ЗАВИСИ ОТ ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТТА ТИ И КОЛКО БЪРЗО СХВАЩАШ, КОЛКО ВРЕМЕ МОЖЕШ ДА ОТДЕЛЯШ
- Ако сте учили тъка да споделите. ДА, НО КАТО ПОМОЩНО СРЕДСТВО
- Ако знаете някой добри програми или сайтове. ENGLISHTIPS.ORG, THESTUDENTROOM.AC.UK - ПЪРВИЯТ САЙТ ИМА КНИЖКИ И ПОМАГАЛА ЗА УПРАЖНЕНИЕ, А ВТОРИЯ Е ФОРУМ И Е СТРАХОТЕН ЗА ЛЕКСИКА И ВЪОБЩЕ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С АНГЛИЙСКИЯ
Ако случайно искате да знаете защо толкова искам да го науча. Искам да го науча за да мога да гледам анимета с английски субтитри защото българските много се бавят, а и не само английският отваря много врати, който не бих искал за мен да останат затворени.
Мерси предварително