- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЖЕНИТЕ НЕ ОБИЧАТ.........
Не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вярно е. Повече обичат да им говориш за вилата която имаш, или за парите които имаш, или за колата която имаш... Ако нямаш нищо от изброението или подобно в тая насока, дори и не си помисляй да отавряш дума за ебане![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз пък наистина не обичам в първите срещи с някого да говорим за секс!
Поне, не и ако излизам на среща с някого, когото наистина харесвам и бих искала нещо повече. Ако повдигне тая тема веднага ще ми се изпари увлечението по него и ще си помисля, че иска да получи само секс. Отблъскващо е, поне за мен!
Ако е някой, който не харесвам и по никакъв начин не ме привлича(т.е. нямам никакво намерение нито да спа с него, нито да имам връзка с него), тогава ми е все тая.
Обичам още със запознанството да започне да ми обяснява как иска да ме ч*ка ^^ любимо ми е ..
Ми, да. К'во по-яко от т'ва има ?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
То и мъжете не обичат а и не е логично да се говори за секс