- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно първия път
Добър вечер! Утре ми предстои да правя за пръв път секс и искам да попитам като ми го вкара момчето веднага ли ще потече кръв или след колко време горе-долу?- на 15 съм и нещо
ме е шубе дали ще ме боли много? Благодаря на всички, които ще ми помогнат.
Оф.
Болката зависи от много неща. Лубрикант, любовна игра и пръсти преди това.
Кръв може и да няма. Иначе, веднага ще се забележи върху члена на момчето/презерватива. Може да ти тече много малко през следващите 1-2 дена.
Няма да шурнат реки така или иначе, спокойно. Както казаха зависи от много неща, но колкото си по-отпусната - толкова по-добре.
Отпусни се и се наслади на момента.. Все едно ти правят татус...
/Боже какво сравнение дадох../![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не винаги има кръв. Ако момчето те възбужда достатъчно може и въобще да не те боли. Има и момичета,които пък много си ги боли. Не можеш да знаеш и как планирате такива неща ?!? Не трябва ли да е случайно?
Може да няма кръв. Може да има само по презерватива. Може да ти тече и през деня. Спокойно, не е страшно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защо не се оставите нещата да се случват от само-себе си, а не да бъде планувано - някак се убива желанието, поради притеснението.
Иначе всичко си е строго индивидуално, ама със сигурност дори и да има болка - няма да е такава за умиране. Не е задължително да има болка и кръв при първия път, просто се отпусни максимално и се отдай на чувствата.
Иначе лично при мен кръв имаше след половия акт, няколко капчици само.