.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Голям фен Аватара на GiveMeLove

Правите ли секс със "Специалния / Специалната" ..

Въпросът е към всички.. Винаги има по 1 човек, може и 2-ма в нашия живот, които винаги остават в секс-спомените ни, били са "първите" ни или просто са били най-хубавия секс през живота ни...

Правите ли го с тях.. Дори от време на време?
    Сещате ли за тези хора? .. Искате ли ги пак? ..

Разбира се, говоря когато не сте заедно..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    При мен има едно такова момче, което винаги ще ми е тръпка, независимо, че в момента съм с друг, който обичам, и всичко във връзката ни е ок.

Правите ли го с тях.. Дори от време на време? - Вече не
    Сещате ли за тези хора? .. Искате ли ги пак? - Винаги ще се сещам за него, като за един отминал, но приятен и хубав етап от живота ми. Че го искам, искам го, ама няма как, той е обвързан, аз сгодена. А и преди доста време ни се разделиха пътищата.

anonymous708973
    Guest
    Смятам, че ако се разделим, приятелят ми ще бъде човекът, който ще ми остане в съзнанието и който винаги ще искам, въпреки че пътищата ни могат да се разделят и да открием други партньори.

Има такъв човек. Не ми е първият. Той сякаш е онази 'тръпка за цял живот'. Дори след 10 години пак ще го искам. Някак си яко е да има някой такъв спомен и такъв човек като цяло. А и не е само секса това, което ни е сближило и тн.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    При мен има едно такова момче, което винаги ще ми е тръпка, независимо, че в момента съм с друг, който обичам, и всичко във връзката ни е ок.

Правите ли го с тях.. Дори от време на време? - Вече не
    Сещате ли за тези хора? .. Искате ли ги пак? - Винаги ще се сещам за него, като за един отминал, но приятен и хубав етап от живота ми. Че го искам, искам го, ама няма как, той е обвързан, аз сгодена. А и преди доста време ни се разделиха пътищата.
    So brutal ! .. Едва ли на годеника ти ще му хареса да види това.. Казах брутално, понеже едно е да си спомняш с усмивка, едно е да го искаш пак..

И аз съм на мнението на PinkPan7her, защото харесвах сегашния ми приятел две години преди да тръгнем, както и той мен обаче и двамата бяхме песимисти (ако бяхме тръгнали тогава, щеше да бъде връзка от разстояние) и не направихме нищо по въпроса, но сега когато вече две години сме заедно знам, че той е тази "тръпка".

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, с един от последните .. Два пъти. Първото беше велико, на един семинар, страхотно си изкарахме.
    След това една вечер цъфнах у тях в 1
    И след няколко дни замина. И си приказваме през ден, през вечер.

Даже ми е гадно сега да го пиша във форума това, защото се разваля магията, когато го споменаваш.

Повече нищо няма да пиша, въпреки, че ми се иска
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Винаги има по 1 човек, може и 2-ма в нашия живот, които винаги остават в секс-спомените ни, били са "първите" ни или просто са били най-хубавия секс през живота ни...
    Глупости. Има просто спомени. Кои хубави, кои просто спомени, но въпреки това нещо, което е било част от миналото ти.

Не. И не мисля, че бих.

Сещате ли за тези хора? .. Искате ли ги пак? ..
    Сещам се, ако нещо ми напомни. Не искам.

'Специален' е единствено този, който е в настоящето.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Лъжеш.. Винаги има един такъв, освен ако сега не си с него..

Мега фен
    Град
    <3
    Не искам по никакъв начин да съдя хората, седящи зад никовете, които ще спомена, но:

DragonLady, как може да си сгодена, да обичаш приятеля си и да искаш друг?
    Пантерке, все се каня да си задам елементарния въпрос... или по-скоро да констатирам това, което виждам... ама всеки 5ти пост е за 'приятеля ми', в което няма лошо, но някак това повтаряне и натъртване, мирише на несигурност и някакво подчинение/все едно си готова да направиш абсолютно всичко, или иначе казано си 'обичащата повече'.
    Сигурно звуча ужасно, но хм.. стана ми някак меланхолично/не-точно-носталгично/тъжно, защото незнайно защо ми напомняш на мен преди време, когато раздумвах на всякъде колко обожавам приятеля си, колко невероятен е и колко го обичам...и в един момент се чувствах точно като в онази тъпа и гадна фразичка: "Единият винаги обича повече от другия.".
    Хм, наистина звуча ужасно и най-вероятно греша, но това усещам, когато те чета.. : >
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Лъжеш.. Винаги има един такъв, освен ако сега не си с него..
    Хм. Добре, замислих се. Може и да има, но има ли 'настоящ', този от миналото не от значение и по никакъв начин не бива да присъства в настоещето. Нито психически, нито физически. Иначе бих се чувствала гузно и като ужасница.
    4XCOKИ

Щруди, не искам да звучи все едно се заяждам или защитавам някого, но според мен е абсолютно нормално това, което е написала ДрагънЛейди. Аз лично СпециалнияТ не го свързвам с "бивш", може би затова. И да, винаги ще го искам, винаги ще го обичам- като приятел, като мъж, като любовник.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Щруди, не искам да звучи все едно се заяждам или защитавам някого, но според мен е абсолютно нормално това, което е написала ДрагънЛейди. Аз лично СпециалнияТ не го свързвам с "бивш", може би затова. И да, винаги ще го искам, винаги ще го обичам- като приятел, като мъж, като любовник.
    Първо, евала за изказването, особено последното изречение.
    Второ, СпециалниЯ съм написал, тъй като е като нарицателно/прякор .. А същото не се членува в българския език.

Първо, евала за изказването, особено последното изречение.
    Второ, СпециалниЯ съм написал, тъй като е като нарицателно/прякор .. А същото не се членува в българския език.

Благодаря. А 'СпециалнияТ" съм го написала с голямо Т, не за да правя препратки към грешки с правописа или членуването, а за да покажа, че е единствен, че друг специален няма.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не искам по никакъв начин да съдя хората, седящи зад никовете, които ще спомена, но:

DragonLady, как може да си сгодена, да обичаш приятеля си и да искаш друг?
    Пантерке, все се каня да си задам елементарния въпрос... или по-скоро да констатирам това, което виждам... ама всеки 5ти пост е за 'приятеля ми', в което няма лошо, но някак това повтаряне и натъртване, мирише на несигурност и някакво подчинение/все едно си готова да направиш абсолютно всичко, или иначе казано си 'обичащата повече'.
    Сигурно звуча ужасно, но хм.. стана ми някак меланхолично/не-точно-носталгично/тъжно, защото незнайно защо ми напомняш на мен преди време, когато раздумвах на всякъде колко обожавам приятеля си, колко невероятен е и колко го обичам...и в един момент се чувствах точно като в онази тъпа и гадна фразичка: "Единият винаги обича повече от другия.".
    Хм, наистина звуча ужасно и най-вероятно греша, но това усещам, когато те чета.. : >
    Съгласна съм.
    Даже споменах и аз нещо в друга тема, ама по-грубо. Няма значение.

По темата: Не го правя и не го искам вече, въпреки че се присещам за него чат-пат.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А настоящия ти приятел как би се почувствал, ако знае това?
    Всъщност се обърках. Задавам въпроса си към драгънлейди.
    Това твоето не го считам за валиден аргумент, ако говориш за сегашния си приятел, ако има такъв, след като казваш, че не свързваш специалнияТ с 'бивш'.

А вие самите как бихте се почувствали, ако знаете, че човека до вас има останала тръпка към някой друг? Че желае някой друг, който му е 'по-специален' от вас?
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Не. Не е така. Преди - може би. Сега съм по-голяма, по-зряла, оформила представи и открила човека, който ги изпълва.
    Не вярвам в това с обичащия повече. Не виждам и защо. Просто приятелят ми е мъж и това, че не повтаря във всеки пети пост колко яко сме си изкарали и колко много няма търпение да ме види, не означава, че аз съм обичащата повече.
    Наистина мисля, че дори и да поемем по различни пътища и да открия друг човек, с който да градя семейство, човекът до мен винаги ще е специален.

П.С. Интересното е, че преди съм имала партньори, които в пъти повече са се прехласвали, и съм имала чувството, че аз обичам повече и правя повече компромиси. Пълен парадокс. В момента съм със сдържан тип човек, който по никакъв начин не ме кара да се чувствам в положението на човек, който обичам себе си.

А това с повтарянето... просто голяма част от ситуациите, описани във форума, са ми се случвали точно с това конкретен човек. Други от ситуациите - с бивши. Където е трябвало, съм споменавала и тях.

Мега фен
    Град
    <3
    мхммм
    Мерси за готиния отговор.
    4XCOKИ

А настоящия ти приятел как би се почувствал, ако знае това?Той чат-пат чете форона, може и да го види. Не знам.
    Всъщност се обърках. Задавам въпроса си към драгънлейди.
    Това твоето не го считам за валиден аргумент, ако говориш за сегашния си приятел, ако има такъв, след като казваш, че не свързваш специалнияТ с 'бивш'. Това, че не е бивш, не значи настоящ. Значи, човек, оставил следа в живота ми.

А вие самите как бихте се почувствали, ако знаете, че човека до вас има останала тръпка към някой друг? Че желае някой друг, който му е 'по-специален' от вас? Не знам, аз го приемам за нормално. Както аз имам, не би следвало да е проблем ако и другия има. Хора сме, имаме слабости, имаме чувства, тръпки и тн.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има един човек от миналото ми, който винаги ще има своето местенце в съзнанието ми, и мисълта за когото предизвиква усмивка и въздишка. Една взаимна, но неизживяна любов. Не бих била с него, нито сега, нито в бъдеще.

Не мисля, че след евентуална раздяла бих се връщала при сегашният си приятел, независимо от това колко готин е секса с него.

Веднъж сложи ли се край, за мен е окончателно, във всеки един аспект.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    има такъв, да.
    правили сме секс 3 пъти
    не е било незабравимо, не е било най-якото усещане, нямаше да се сетя за него, но така се случи, че наскоро ни се пресякоха пътищата и сега излизаме напред-назад от време на време като приятели; естествено това чувство ,че го иска(ме) пак го има, но за момента не трябва да се случва
    не е правилно, защото се опитвам да градя доверие в човека до себе си, опитвам се да запазя нещото, което си имаме ние двамата, нашата връзка
    може би, по-натам във времето, ако нещо се случи и с настоящия ми приятел поемем по различни пътища-да, бих се свързала с него, бих го потърсила
    за момента не

а за това, ако разбера, че той има чувства към предишна тръпка, нормално, ако му е давала нещо, което аз не му давам или е притежавала качество/нещо друго ,което аз не притежавам-няма как да я забрави
    важното е, че сега е с мен, важното за мен е да ми казва, показва и доказва, че ме обича и да имаме доверие един на друг, това ми е стига
    (сигурно, ако ми заяви такова нещо ще избухна ,но после ще си припомня последните 4 реда и ще се успокоя хаха)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Специални няма, както и незаменими. => за да дам отговор на въпроса ти, ще кажа - не.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Преди ми се е случвало, но откакто съм със сегашния ми приятел - не. Просто... когато срещнеш някого, когото обожаваш и олицетворява всичките ти нужди и желани качества, никакви бивши нямат значение. А що се отнася до секс, той е доста по-разкрепостен от всички досега та няма и за какво да се присещам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Въпросът е към всички.. Винаги има по 1 човек, може и 2-ма в нашия живот, които винаги остават в секс-спомените ни, били са "първите" ни или просто са били най-хубавия секс през живота ни...

-При мен всички по-продължителни връзки са били съпътствани със страхотен секс(което е нормално, защото ако секса куца, просто не мога да градя връзка). Всеки е бил "специален" и ми е дал "най-хубавия секс" по свой уникален начин. Това е като сладкото, което аз много обичам. Не мога да кажа, че любимият ми десерт е пудинга или шоколада, или тирамисуто... Всички са вкусни, понякога може да ми се прияте едното, но като цяло ги обичам еднакво.

Не
    Сещате ли за тези хора? .. Искате ли ги пак?
    -Аз с някои още си поддържам приятелски взаимоотношения, но не, не искам да имаме сексуални такива. Преди време обаче, когато бях с едно момче, с което секса не ми беше толкова прекрасен, много ми липсваше секса с бившия ми.
    .

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Имам си един такъв специален човек. За когото може би винаги ще се сещам. Странното е, че винаги съм смятала, че "Специалния" ще е първата ми любов, обаче по ирония на съдбата, не стана така. Този човек в момента си има друга връзка, това не му пречи да се обяснява как ме иска отново, но аз съм намерила някого, за когото съм готова на всичко.
    Това, че бившия е "Специалния" не означава, че бих се върнала при него. Когато и да е. Има причина да е бивш, макар и специален - не.

Не, не го правя с него. И нямам намерението, нито желанието. Сегашното ми момче ми дава всичко, което мога да искам.

Сещам ли се - да, сещам се за него, от време на време говорим, но до там.
    Не, не го искам отново, защото съм повече от влюбена в сегашния ми приятел и с времето осъзнах точно защо съм се разделила със "Специалния" - не беше, защото аз не съм била такава и за него, напротив, просто не беше писано да бъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си