.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    В момента съм в такава връзка. Няма нещо, което да ми липсва и се чувствам на 100% задоволена, както и аз се раздавам. За мен той е специалният. Най-хубав секс правя с него, но не мисля че защото е секс Бог, бил е с еди-колко-си жени преди мен или е чел научни статии :д Просто той е човека, които умее да ме накара да се отпусна, да поискам нещо, да си кажа от какво имам нужда.
    Секса с всичките ми останали партньори е бил пълна скръб. Неща от типа на "Харесва ли ти?" направо са ми убивали желанието за каквото и да е... Май в леглото съм повече на действия, някакси ме дразни че всичко е било обикновено и скучно, ако щете кажете 2-3 пози и това :д
    Ако се разделя със сегашният ми приятел сигурно цял живот няма да мога да го забравя. Просто вече сме от доста години заедно, натрупват се моменти, спомени, чувства, това не се забравя ей така с лека ръка.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Има 1-2 момчета,с които съм правила хубав секс,преди моето,но с него най-ми харесва,дори след 2 години връзка,си го правим както в началото Мисля,че ако някой ден не съм с него (и на него съм го казвала),ще се виждаме за секс,от време на време.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^Секса в и извън връзка е различен. Причината поради която ще сте се разделили ще ви разваля и удоволствието :Д Или поне така е за повечето хора, които продължават да се виждат и след като се разделят... само за единият секс

Супер фен Аватара на djipsito
    Наистина ли си вярвате, че ако знаете, че гаджето ви още има тръпка към друга НП ? ЛОЛ Големи сте мазохистки.
    Ама то на теория мн лесно да се плямпа. На мен пък няма да ми е готино и не искам да научавам такова нещо! Колкото и разумно да приемам нещата по принцип, ще ми е кофти и ще се почне със скандалите...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Моята такава тръпка я намерих много рано а именно детската ми любов на 15-16, и винаги ще съжалявам, че не се е получило но уви пътищата ни се разделиха (ЗА СЕГА!)
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    ShtrudeL той няма регистрация тук, даже май не знае, че пиша във тоя форум ( освен ако някой път не ме е видял като влизам от неговият комп в тиина ), но и да имаше, и да го беше прочел, той знае за миналото ми, знае и за въпросният бивш, за който ми бе 1вият пост в темата. Нито ще ми дигне скандал нито нищо, най-много да ме метне в леглото и после да ме попита кой искам в леглото него или бившият. Тоест той би го приел като предизвикателство, а не с ревност и страх да не му изневеря.
    Колкото до това, че въпросният бивш ми е още тръпка, и го искам, не бих си позволила да преспя с него, докато съм обвързана. Едно е да го искам, друго е да го направя с него отново.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    На мен пък няма да ми е готино и не искам да научавам такова нещо! Колкото и разумно да приемам нещата по принцип, ще ми е кофти и ще се почне със скандалите...
    Ами той може да си има такава тръпка и просто ти да не знаеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами той може да си има такава тръпка и просто ти да не знаеш.
    Да, може. За тва казах, че не искам да научавам ако е така.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Наистина ли си вярвате, че ако знаете, че гаджето ви още има тръпка към друга НП ? ЛОЛ Големи сте мазохистки.
    Ама то на теория мн лесно да се плямпа. На мен пък няма да ми е готино и не искам да научавам такова нещо! Колкото и разумно да приемам нещата по принцип, ще ми е кофти и ще се почне със скандалите...
    Съгласна съм.

ПП. А всъщност не ви ли е гадно? Не се ли чувствате виновни? Или пък тъжни, че не сте преодоляли миналия човек напълно? Странно ми е, че някой може да си живее живота, знаейки, че не е със специалния/ната и още иска сексът с него/нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Има "Специален", да. Винаги има. Не правим секс, нито искам да правим секс, нито искам да се събираме. Искам единствено да умея да обичам някой нов толкова, колкото обичах него. Но иначе той е затворена страница.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Никъде не съм казал гаджето да разбира.. То ще се получи мега-глупаво ако кажеш на приятеля или приятелката си - ами мъличък/ка, имаше едно време една мацка, с нея правих най-хубав секс..

Основната идея е да се сетиш с усмивка, с хубав спомен - радвам се, че всички признахте, че винаги съществува "Специалния/та" - било то и сегашното ви гадже!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Специален ще е ако все още е до мен, а не заради едното ебане. Ебачи много!
    Ако имам връзка, която ме кара да не търся друго, ще остана само със "сещането".

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Специален ще е ако все още е до мен, а не заради едното ебане. Ебачи много!
    Ако имам връзка, която ме кара да не търся друго, ще остана само със "сещането".
    кога ги навъртя толкова, че разбра, че ебачите са много ;д (не са чак толкова много ;д) Няма да се уморя да повтарям... ако ти се имаш само за един секс, така ще те приемат... без значение отваряш ли си краката, не ги ли отваряш.

Сиси, гадно е в началото, аз съм се чувствала виновна и трябваше да си седна на задника докато мине време и да се занимавам единствено със себе си

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е нужно да ги "въртя", че да познавам доста такива ..

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Пантерке, все се каня да си задам елементарния въпрос... или по-скоро да констатирам това, което виждам... ама всеки 5ти пост е за 'приятеля ми', в което няма лошо, но някак това повтаряне и натъртване ...
    Начиии брат, като влезна тука и прочета как Дриймърката говори "ние с моя приятел праим така и така..." после Пантерката "Ми моя приятел е такъв и такъв..." направо получавам оргазъм чрез простатна стимулация .. Само вий имате приятели майна, другите имат маймуни. То не са суперлативи , то не лансиране. Чак нямам търпение да скъсате да ва вида , кво ще говорите тогава. Нека звуча първичен и груб. Not a single fuck was given that day

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хилъри е секс експерт уе
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София

Сиси, гадно е в началото, аз съм се чувствала виновна и трябваше да си седна на задника докато мине време и да се занимавам единствено със себе си
    Именно. Аз също си мисля, че за започването на нова връзка трябва да си се отърсил напълно от старите. Това да мислиш за бивш с желание, докато имаш настоящ, е знак, че не си се "излекувал" като хората. Човек трябва да си даде време да му удари 1 рев, да погледа някой и друг лигав романтичен филм и да се погрижи за себе си преди да се хвърли на нов клин, избиващ стария клин. За да го избие като хората, а не после цял живот да се присещаш към един идеализиран образ.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Едно е да го искам, друго е да го направя с него отново.
    Наистина ли мислиш така? Добре, че не съм ти годеник.

GiveMeLove, а, значи гаджето е по-добре да не разбира? После по-добре да не знае и че си с колежката от работа, а си казал на гаджето, че си с приятели? Ма за какво пък да казваме такива неща? Даже може и да сте гаджета, ама да се виждате, за да се целувате и правите секс. Кой го интересува другото изобщо..

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Начиии брат, като влезна тука и прочета как Дриймърката говори "ние с моя приятел праим така и така..." после Пантерката "Ми моя приятел е такъв и такъв..." направо получавам оргазъм чрез простатна стимулация .. Само вий имате приятели майна, другите имат маймуни. То не са суперлативи , то не лансиране. Чак нямам търпение да скъсате да ва вида , кво ще говорите тогава. Нека звуча първичен и груб. Not a single fuck was given that day
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Ами, половината теми са за отношения, ако не си обърнал внимание. Това първо.
    Второ, преди съм споменавала бивши. Да си ме видял да говоря лошо за някого от тях и след късането?
    Виж, ако ти искаш секс вместо ежедневните чикии, това е друга тема. Но не си го изкарвай на мен/нас.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Наистина ли мислиш така? Добре, че не съм ти годеник.

GiveMeLove, а, значи гаджето е по-добре да не разбира? После по-добре да не знае и че си с колежката от работа, а си казал на гаджето, че си с приятели? Ма за какво пък да казваме такива неща? Даже може и да сте гаджета, ама да се виждате, за да се целувате и правите секс. Кой го интересува другото изобщо..

Ще ти дам прост пример за това, което исках да кажа:

"Вървиш си по центара под ръчичка с твоя приятел.. Вече си започнала нова връзка, намерила си човек, когото смяташ за твоята идеална половинка.. Смеете се, хапвате от MC'Donalds, когато изведнъж забелязваш .. хм, да речем - Гошо.. Гошо от твоята абитурентска, тогавашното ти гадже, с което си изживяла не-чак толкова дълга, но хубава и емоционална връзка.. Сещаш се и за онази вечер на морето, когато правехте любов на терасата, когато се разхождахте по плажа.. Всичко минава за части от секундата, слагаш една усмивка, но само в съзнанието си и целуваш любимия човек до себе си в момента.."

Ето затова НЕ-казване говорих...

И не ми казвай, че не ти се е случвало... И не само на теб.. Това не означава, че лъжеш или нараняваш някого.. Просто спомен.. Красив спомен!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    ^^ Да лягаш на земята бе. Оправи си първо сметката с М-тел тогава ми мисли сексуалния живот . stupid cunt

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^^ Да лягаш на земята бе. Оправи си първо сметката с М-тел тогава ми мисли сексуалния живот . stupid cunt
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Войнстващата простотия наистина е страшно нещо.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сиси, аз вярвам, че в живота на един човек може да има повече от една "Специална" личност. Това, че в момента съм с един човек, който е специален за мен, не означава, че в миналото ми не е имало и други специални по своему хора. И това, че си спомням с усмивка за тези хора, по никъкав начин не означава, че не обичам и уважавам човекът до себе си, или че, едва ли не, живея в спомените и не съм преодоляла миналото.

За частта с "искането" съм съгласна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Сиси, аз вярвам, че в живота на един човек може да има повече от една "Специална" личност. Това, че в момента съм с един човек, който е специален за мен, не означава, че в миналото ми не е имало и други специални по своему хора. И това, че си спомням с усмивка за тези хора, по никъкав начин не означава, че не обичам и уважавам човекът до себе си, или че, едва ли не, живея в спомените и не съм преодоляла миналото.

За частта с "искането" съм съгласна.
    Да, разбира се, това го приемам. Все пак, най-добрия ми приятел ми е бивш. Коментарът ми беше именно спрямо частта с искането на бивши.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си